[COYS - Kane FC 無傾] 熱刺球迷吹水區 113

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
話熱刺踢三中堅 得啖笑
之前有dier果陣 係咁三中堅 4後衛之間換黎換去
咁又點計
個盃好彩冇季軍戰
好掛住kemba walker derick rose雙得分後衛陣
何蛇垃圾來

想屌
我最初以為佢係何輝,wayne係筆名
Following scans and clinical assessment, we can confirm that @dele_official has suffered a hamstring strain, sustained during Sunday's match.

Dele will now undergo a period of rehabilitation with our medical staff, with the expectation of returning to training in early March.
又3月
肥普到時話唔買又買的話正衰仔
Dele Alli 會抖六至七個星期。Confirmed.
陣容而家咁薄已經無話輪唔輪換, 某幾個人焗要死chur
係睇肥普training 會否輕鬆些少
都預利維點都唔買人
邊位
連alli都傷埋
頭一兩件傷好嬲 係咁屌唔買人
但到依家 好平靜 屌都唔想屌
收拾定心情三隻盃出局 英超跌返落第4 5位
又諗起前牌公海係咁讚我地板凳夠深
肥普:LM出得返,仲有Sterling Parrot,都唔使買人,主席英明!
利維:你識諗就好啦!下年我地兩個一齊加人工!
D人傷晒,打車係咪輸硬?
比人456啦
但車進攻好似都流流地
一踢我哋就上哂身架啦
我都咁諗
熱刺陣殘到仆街 進攻點冇哂咁制 以依家個勢我估肥普好撚有信心 到時死守搏0-0晉級

軌就谷埋成啖怨氣標童上身拎熱刺發泄
李城拎冠個季軌都成年垃圾架 係打熱刺著哂火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞