[COYS - Kane FC 無傾] 熱刺球迷吹水區 113

1001 回覆
12 Like 14 Dislike

”I am really tired now. I was over in Nantes sorting things out, doing this, doing that,“ he says in the message. ”I am now aboard a plane that seems like it is falling to pieces. I’m going to Cardiff now, crazy, and tomorrow we get going. I will train with my new team tomorrow.“

He added: ”If you do not have any more news from in an hour and a half, I don‘t know if they need to send someone to find me. I am getting scared!“

真心慘...
郭富城既脆?
Wimmer就算啦 佢根本就係廢
肥普出名 85 分鐘impress me
半場換走
賣wimmer走係有賺
Llorente
Lucas Eriksen Lamela
Sissoko Wanyama
Rose Jan Toby Aurier
Gazzaniga

利維:買你老母人咩
而家好似已經去左德甲 失左勁多波
超人傷果陣踢得幾好,佢自己傷完之後就打唔返起
大家支持我定山狗
80m真係cls
學當年費爵爺搵孖仔踢左右中場
傳艾蘭奧杜域
又炒高咗明日之星嘅價
仲有dier 可以做後備
咪係
bd trippier dier呢d係晒後備啦 你地仲唔滿意
果時熱刺主力打4231,雪馬的身高可以彌補比利時孖寶最弱的高波防守。只不過去左第二年轉打三中堅就要求高位防守,雪馬速度慢的弱點就突顯了。
人地借緊西瓜恩,我地就出老撚。
人地屌緊女,我就玩賓周
你有得同科格劍
究竟係sp定係女?
超人我覺得高波唔算弱 toby 就係啦
果陣去左外國讀書,我都唔知係乜關係。
會出街、睇戲又會關心對方,但就冇承認過對方。
無手尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞