【奧燒何時歸位】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCCLXXVII

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Martins signed for Atleti after terminating his contract with Sporting CP in the summer. However, the winger has yet to find his feet in the Spanish capital. He has made only 12 appearances for Los Colchoneros with one goal to his name this season. [@ojogo] #AFC
借翼返黎 但係留唔留燒先
有翼無人比直線 都係無乜意思
愛狗:戰術原因唔用燒
因為要迫搶
但係我地會出牙叔同大麻果啲
以前有山狗同禾子又有幾多直線
唔好再ff啦
禾子係唔識走靚位
搞到俾唔到靚直線
富咸差啲兩球
chambers
https://youtu.be/hGemG_qP3QE

自己睇
我講都廢事講
柏芝幾勁
打防中後備 新奧沙
張柏G
下季返黎做後備防中 仲可以打中堅
防中個位唔駛買
中堅位啞仔打得返起就可以忍多一個球季
搞搞個閘位同翼就ok
閘可以意甲搵
Who needs kane when you got llorente
佢講完d大話自己都唔記得
原來奧燒有自己隊esports team叫M10
佢個隊岩岩有條友打到入fifa19 event final
佢入波做奧燒個慶祝pose 型撚到
頂住呀富咸
條片十分鐘起碼得一半關阿狗事
踢左阿狗6年得5分鐘傳波精華
仲要有d係斬死球,through ball俾閘
呢d咁既鳩片藍斯仲多啦
仲諗緊應該大家都知我星期六日唔會上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞