【奧燒何時歸位】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCCLXXVII

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
課比佢都唔去dmm on9 仔多到
咁就輕鬆搵到層樓返黎, 呢個局舖排左咁多年
我諗E-TICKET既意思係唔洗PRINT,係電話開返果頁比佢SCAN就OK, 好似CX D E-TICKET咁, SCAN QR CODE就得

但安全起見PRINT埋都冇壞~
唔洗等返1頭半個月先有咩
唔入前四邊有錢買人呀
買唔到人邊入到前四呀
.
.
.
基本啦
我落場既話半季已經轟左50球了
係多毛毛果陣已經成日miss big chance
上場轟個球易射啦掛
我迷羊都撐佢唔落
但係佢就係要急勁傳中先入到咁多
放直線比佢哨都唔知有冇一次成功入到波
佢靠搶點勁先入到
不得不讚佢真係成日搶到靚位
同埋間唔中就射腳靚波
但佢成日炒easy chance
禁區外d遠射
唔洗瞄唔洗較炮都入到
Arsenal are following Italian goalkeeper Emil Audero. The Gunners are very interested in signing the 22-year-old. Audero is a Juventus player, but is currently on loan at Sampdoria, who have an option to purchase him in the summer. [@DiMarzio] #AFC
都好過禾仔拉 咁多要求
6c信
禾清潛左啦仲6C信
唔好話阿仙奴 直頭成個英超都冇
我覺得i love this game都未係嗰皮
請到伊度同overmars咪又係做一年心淡走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞