【奧燒何時歸位】阿仙奴18-19球迷吹水區 DCCCLXXVII

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
接受球會財力有限 > 日呻夜呻+要清洗高薪主力去騰出空間買自己人

用藍斯做核心建隊 > 踢佢離隊

見工分析過每個球員嘅特性 > 個個都唔啱佢用

張伯斯喺今季計劃之內 > 開季前借走佢

接受球會權力架構 > 逼走米斯連達

愛狗究竟仲有咩大話
呢件
Nketiah
Rowe Iwobi Nelson
AMN 細爆
Chambers Holding Marv Bellerin
Macey

球會財力有限應該真係中伏,無諗過咁大間球會連20m都要籌旗
半隊力架
真牙韋拉
連bramall你都有佢張卡
阿狗成為中下游球隊之路又進一步
不過馬伕搭浩囝
未來後防真核
仲有saka
但都唔係成日掛口邊掛
又話窮 又話淨係借到人 又呢又路 佢唔講邊個知
而家明知你等錢使 國米想買ozil都開個賤價
K6 Cech Ramsey xhaka ozil都係隊長人選> cech Ramsey ozil都被趕走
呼應返季初愛狗話要有多啲隊長
而家所有隊員都可以係隊長
咁佢都係遵循返阿狗慣例啫
對上一個做到超過三季隊長嘅已經係阿當斯
之前有場對曼聯輪到去要梅斯達菲做隊長
啞 間 藍 沙 夢 燒 全部冇踢
知你唔夠其他油王隊有錢,
同知你窮酸到下遊都不如係兩回事
捉隻老鼠入米缸
愛狗仆街死
艾馬利說這位球員仍然是球隊計劃一部份:「上場原本想讓他踢,最後沒有。我相信他可以做到我的要求,下場我們需要所有球員落力,包括奧斯爾的能力。」

有冇人仲信佢講野
鑽石眼都走dllmh愛狗疤狗仆街冚家鏟

阿狗永不翻身!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞