[Get Well Soon Lonzo🙏🏻] LA Lakers 小圈子討論區 100

1001 回覆
0 Like 12 Dislike

Let’s Go Lakers!

Thank You DLO Randle JC Nance Jr

Rookie rookie my super rookie rookie rookie

又中
Lm
無波真係唔好睇
傷身
換到一定要
BI+HART+KCP 換BEAL
唔得再加1-2個SEC PICK
Thank you BI
下場對五星勇
無波無占無rr9
要睇bjai妹真係你睇埋我嗰份
原來PG今日三分絕殺
我地個Mr. Untouchable頭四節夢遊球場
嗰陣唔換真係超級大傻仔
嚟緊JAMES同RONDO復出,多返兩個有能力PLAY MAKING嘅人, 而家嘅問題應該會解決
係希望BALL 唔好咁大獲
唔好再講
Wo dklm
屌 心仔最撚冇貢獻
成場on99 白痴咁
少煮:我喺Nets打得好開針,返嚟又要對住個愛G lo, 不了
似你個句,young core心態同discipline唔得
亂9咁黎
Kuz on ball唔得無人屌,ig第三節又冇人出聲
心仔又係亂黎
下場會唔會輸60分
近排真係唔掂
柒5,6場 好一場
On9左好撚多場喇,唔準就咪撚再射3啦
A bit of good news for the Lakers while they try to hang onto this one. Lonzo Ball's X-Rays were negative for fractures, per source.

一到clutch time 就知邊個識打波
3節kobe 真係得啖笑
唔止了 HUPU有統計 起碼10場
3分得2成幾 防守又唔專心 板係幾好J 但有幾次都係搶隊友板 搞到比人執左
最近一次係比西書執 追平
dllm 罰球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞