[Get Well Soon Lonzo🙏🏻] LA Lakers 小圈子討論區 100

1001 回覆
0 Like 12 Dislike
yes
如果尋日最後TO 係bi呢到應該屌到b 上太空
琴日唔係bi cut in 左邊會搞到kuz牛油手
你可以繼續睇死ingram
灰撚左
年年都係咁9樣

輪住傷
如bi走快少少邊會比人double team到
Ching 識波 唔係ig 廢邊會double team 馬仔
唔係ig 開唔到波,駛撚哂左個time out ,一早唔駛打ot啦。

咁多個原因,係得呢個聽完會忍唔住笑
ingram 有嘅係 work ethics...呢啲野,我地識條鐵咩
改做bjai版ok?
大家有無打過full court比賽? 有無聽過”豆“住鋒線
我就同過一個小前鋒打過, 一樣無身形無速度, 佢唔係好跳得, 又唔係最快
但基本功好札扎實, 控波, 射波, 長短傳, 入波, 樣樣有, 而佢可以係成場零失誤, 你唔洗幫佢, 但佢會衝過黎幫你
我自問都打過好多比賽, 但如果對手強, 難免會怯場緊張
但有佢在場, 你會好放心, 可以發揮返自己水準, 自然成隊波生哂
逗住型小前鋒
是但啦對熱火無咩好感
你迷金塊
認錯人
終極茅西嚟
無睇死佢 係覺得湖浪費左佢 佢出到去肯定all star level
floor係hof
求下比bi 出走啦
佢打波果種rthym,logic係得天獨厚,加埋佢既work ethic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞