[Get Well Soon Lonzo🙏🏻] LA Lakers 小圈子討論區 100

1001 回覆
0 Like 12 Dislike
認同,禾少做咩on99送分又攪到自己提早收工
當Kuzma係MJ咁養 FOJ=Pippen 其他垃圾trade撚哂佢 trade工兵砲台返黎 我湖皇潮再臨 認真
聽日rondo係咪都未出得?
3級扭傷即係幾傷
比學友打一拳差唔多既傷
懷疑見到歌神張學友,頭先見到有人WhatsApp個wallpaper係seulgi
kcp 擺明呆左半秒啦,唔係點會讓左一邊出黎
但kcp成場衰兩樣嘢姐
ig守完界外應該走去夾Gordan
不過輸經驗同意識啦
話時話iso Joe 去咗邊
背住開波條友守其實冇乜效率
你又幫唔到手守出面4個
明明開季有場ig佢守開波條友守到要開3次波勁好J
有taste到。。。
Preseason 對Kings
條撚屌要有一球好波,先會轉到mode,投入番比賽。
認真 ,見佢ot球3分 滴入左,都預佢會有momentum ,個球炒左,一定縮番埋一角。
MJ本身係大鎖黎
馬練到一半已經還神先啦
尼樣要學下kobe,呀馬咁照起手
唔係狂剷入去被block就得
馬 20中4 manba mentality
B 如果好似佢咁射 我唔敢想像會俾人屌到點
公道講句
Bjai 令人火滾係 9剷姐
你剷,比人block 9完
下次剷,夠膽死 一鳩樣,變都唔撚變下。

冇spacing ,你大可以出聲屌走my boy ,free space
剷唔到,step back pull up, 炒左人冇怪你
我都想睇佢射多啲中距
明明穩好多
佢d post up game後生仔黎講算ok
但一場打得1,2球

走去9鏟10球
真呀
就打柒箭呢場咁
幾多mid range tough shot
次次望佢射都覺得唔會入
丫屌又穿哂針咁架喎
因為覺得佢唔夠力
好似格硬射出去
又射tough shot
不過下場又打回原形
我隻手粗過b=,=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞