[AN/iOS] 龍珠 爆裂激戰(96) 我愛技安

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
岩先去返三位數, bx + 新春 pool 重傷入左 ICU
留咗200粒射落海
500 諗緊射唔射多一百幾十落新春
28粒
54粒
320粒,要日日課8蚊先有呢個數
39粒
唔夠打速3悟
47粒
差50石抽埋最後一下新春pool
33粒
用外掛都咁大聲 可唔可以report佢
我先係度澄清番
我係有用,我已經講過亦交代左
佢地呢,係冇屈我
但我解釋就已經解釋左,信唔信個原因亦係大家既事我控制唔到
覺得我係外掛狗、垃圾,冇問題,用過就係用過我願意承受
但既然咁唔滿意,點解仲要睇我片?點解仲要留言單單打打呢?有咩意義?
我專登補番d通關片,就係為左話俾大家知的確係可以過到,只係當時想試關卡所以先用修改版過左佢
但我每次出,主題都係話外掛,你唔厭我都厭,同埋我實在好厭惡呢種又要唔鍾意又要睇但又要屌,咩心理?
都係果句,你地可以覺得我係外掛狗睇唔起我冇所謂
但我粗俗d講,你地唔滿意就過主,去睇其他youtuber既龍珠片,我唔希罕你地既view數
大把人支持我

我而家亦講到明,我係玻璃心,凡親有人講我係外掛,我就封鎖留言,好直接
我係度打埋,我係有用過,但已經冇用好耐,唔信既就過主我唔洗你地係度留言幫我宣楊開去
而咁討厭我我亦唔會留人請過主,封你留言就係表明我唔希罕
你大可以開個新acc.再留,我就繼續封,你開一個我就封一個好簡單
支持我既我識分,唔支持既唔緊要你尊重我時我會尊重你
但當你唔尊重我時我亦唔洗同你客氣
我只係一個youtuber,唔係聖人,我冇必要亦唔可能聽你地侮辱我而我仲可以笑笑口當冇件事

最後一次交代,講完!

咁你唔好亂入其他 youtuber 啦屌
原來你係技安小小,咪扮佢喎
想加你朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞