[AN/iOS] 龍珠 爆裂激戰(96) 我愛技安

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
睇你面夠唔夠黑
新春POOL黑極都有SSR X 5 + LR X 1
4周年POOL就唔知
當佢又係50石一次3送1
再睇返啱啱bxxxx嘅苦況......
3ds畫面咁垃圾我都接受到 switch重要有touch
可以上巴哈嗰度有人有中文攻略
抽哂2轉新春POOL
新卡有LR悟爸, LR銀行, 體17, 超1星龍, 超17, 技大波
我BXXXX 抽左4次 3+1, 第14次先中1隻BXXXX
自己抽既LR 得上年3周年2隻合體,
一有石就身痕
認真答你
你肯定你抽4TH一定中LR?依家新年POOL保證你中一隻,而且有可能中多隻
都只係200石,如果你本身LR都叫齊齊地,差唔多既就留石4TH
如果唔係我真係建議你抽新年
我新年中左LR細路同LR基佬
單單張基佬都抵到爛
邊隻好用?

知啦
夠坦有回血
ok,thx
等抽

希特樣
不了
起碼唔係光頭先
又好似扎馬斯咁?性格諗埋一邊?
呢排抽得多野,老界食食下得返三十幾隻,唔知洗唔洗下次出老界pool抽幾野
30幾隻都好驚
Reddit 今朝有人出post講解左點用
只要達成某某條件就可以㩒制出主動技

https://www.reddit.com/r/DBZDokkanBattle/comments/agsf0u/active_skill_effect_animation_info_in_comments/?st=JR07EV6Y&sh=56782569

同埋抽卡果度多個個彩色制 但未知用黎抽乜
唔排除主動技係要抽返黎

https://www.reddit.com/r/DBZDokkanBattle/comments/ags8z2/4th_anni_bout_to_be_huge/?st=JR07KX54&sh=e1c8353d
頭先納過下個twitter 好似話係抽卡bonus
唔通有真補底 抽到一定數量可以自選?
或者抽一定數量會得到主動技 總之係關於抽卡既bonus
屌佢宜家出真補底,之前我地一眾巴打課到損手爛腳果啲真係喊撚哂出黎
bxxx之亂
點止bx

仲有兩張倉管同龍拳呢
唔會自選嘛,我諗最多好似怪彈咁免費必中一隻SSR咋?
仲有七夕pool
咁數法
除左新春pool之外
無一個唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞