[AN/iOS] 龍珠 爆裂激戰(96) 我愛技安

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想請教大家 我分別兩張lr 銀河大佬 及扎馬斯粉頭

用本身有既卡,如何組隊好?
假設乜LR都無,唔計兩隻合體同埋悟菲幾乎必要外,最有用係銀河大佬同大波
前者大部份極隊都入到隊,後者長期都會拎黎用,平時刷野都要打全體啦
不如問你邊個cat你會考慮擺佢入隊?
復活純撒呢啲多腳到爆,諗都唔會諗佢
純屬超難關咪又係打嗰一次,求奇塞隻z覺大波做隊員一樣過到
諗嚟諗去天下一以外都唔知點用
不如同一句你問返其餘LR有乜用
如果唔係為超難,乜春都唔撚使抽添,唔見你話乜都唔知點用
大波多個用途就變左唯一用途

超難打一次,超激刷十零次,物語要打齊點都要百零次
平時刷最多係物語,對面成日有兩隻以上,你單體打十億有乜用
打天下快靚正,冇佢辛苦好多
除非唔追分只追廿場
其他lr 係S級隊員,但冇都唔會好難打
大波9萬幾樣替代品 加埋用人地嗰隻都夠洗啦
但係HEHE 神貓 銀行大佬 龍拳呢D可以直接將你隊野拉高兩個LEVEL 好過大波好多啦
又係呢d on9理論,力大波唔會拉高隊野兩個level既
次撚次講到可以拎黎打天下就等於平時無用咁
打超難關咪又係入大波
不如問你邊個cat你會考慮擺佢入隊?
復活純撒呢啲多腳到爆,諗都唔會諗佢

純屬超難關咪又係打嗰一次,求奇塞隻z覺大波做隊員一樣過到
諗嚟諗去天下一以外都唔知點用

其實我覺得又唔可以咁諗嘅
你打10場超激 唔通會用10隊去打咩
其他隊果刻咪又係用唔著 考唔考慮放佢入隊果個係玩家
大亂戰 天下用得著已經係有用卡我覺得
m 達我從未拎過嚟打天下
18氣好麻煩,道具又要帶鬼又要帶芝芝
而家肥布入埋隊
轉珠道具慳左好多
弱智?打快d囉,仲要問?
唔好搬龍門,你本身係講到無用咁濟
你個個物語都用大波刷?
唔理佢個加成cat執隊?
上面西多巴打講嘢就有說服力好多
超難關大把人無lr都係咁過啦,打超激直頭求其都過
下下只係用一個必打幾多傷黎講勁唔勁,就咪笑人技安了
佢係目前最勁既全體卡,有加氣link又比較易出必
你要無視佢優點話邊張邊張可以取代佢,都係果句,每出一張新卡你都可以彈出黎話垃圾無用
根本每一句你講既野都可以套用返落你所謂可以拉高隊野兩個level既卡度
而家打到幾百萬既卡又坦得既卡多過可以打到全體既卡唔知幾多倍,要講代替,HEHE 神貓 銀行大佬 龍拳真係可以數到影都唔見
又嘈番lr大波有冇用 就算冇全體都好撚大力 重要自帶會心

代替品多講緊都係打全體 m達又難18氣 極限大波除非彩星 其他全體行埋一邊 唔係根本冇得比 力屬超難關又一定要入

石抽lr根本冇廢 係睇你點用姐 下下搵舊lr同倉管kary比有咩意思 唔計果3張雙人lr 根本最實用就係大波同大佬
單機game有乜好嘈, 鍾意咪用, 唔鍾意咪賣比阿婆囉
我叫做唔負責咁講咁耐LR評分
大波我一向都唔放係評分之列
事關個個人點用佢都唔同 點講
好多人覺得佢扣防好大獲
但打土日佢又好實用 但抽到點都唔會灰
一定開心 就算係用黎開路
其實大家想唔想隻game開pvp元素?
打和!!!SUPER
早排睇到巴哈有人介紹用平民/免費角去打星期六/日戰鬥之路,有LR角入隊係比較輕鬆D同用少D道具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞