[突發]依排留意到所有淫娃都一定有用過Chloe 香水

501 回覆
401 Like 26 Dislike
我真係覺得
扯唔起...

有好多隻架巴打 你之前聞係邊一隻
我自己用嘅係個盒有花嗰個

橙紅花
覺得不了

噢 我唔係用橙紅
綠花嗰隻好啲

these two
屌 錯撚曬
因為sasa淨係擺左呢兩枝出黎
下次再試

依兩支唔係love story
下面果枝我幾中意
果味

男友就係嫌呢枝太濃
佢好似對香味無咩反應
純情男一個

咁你淫底佢純情就玩完啦
BTW好想講返句
如果有d唔熟既同事濕鳩朋友問你用開乜香水
最好兜下圏 唔好正面回答常用最愛個支
同人撞香水真係好鳩 好憎同人撞味
由其係d八婆 香水係好personal既野黎
我千挑萬選揀支香水 你一個唔該就去買黎噴同我撞味
反而係網上分享又ok 你我素未謀面 用同一支反而有他鄉遇故知既感覺

依樣真
最少唔好係朋友圈撞先
或者有一兩枝私家野
有無人鍾意好甜好甜嘅棉花糖味
Burberry支Her真係甜到爆炸

你試下買body fantastic 支cotton candy
好平 幾十蚊有交易
甜到仆街 我噴落頭髮 成個星期先散

Body spray定咩
有好多隻架巴打 你之前聞係邊一隻
我自己用嘅係個盒有花嗰個

橙紅花
覺得不了

噢 我唔係用橙紅
綠花嗰隻好啲

搵日試下味再答你

你試下買body fantastic 支cotton candy
好平 幾十蚊有交易

我買咗啦Her burberry忠實fans 真係勁香

好平 幾十蚊有交易

我買咗啦Her burberry忠實fans 真係勁香

依枝都好吸引到我
Chloe rose個隻都好香

條女Chloe rose 同love story 都用緊
作為男人其實一樣
買上癮

你有幾多支?最鍾意用邊支?

我有五枝 睇季節心情用
唔敢再買
依家用緊果枝唔係大牌子
又係好撚甜果啲味

我有個男同事又係專買細牌子,我成日索到佢既香水味都覺得好正...
加個h 頸鍊 仲唔係高級雞
儲下錢買番支引下男朋友先

男人老狗搽香水

Love story
你有幾多支?最鍾意用邊支?

我有五枝 睇季節心情用
唔敢再買
依家用緊果枝唔係大牌子
又係好撚甜果啲味

我有個男同事又係專買細牌子,我成日索到佢既香水味都覺得好正...

岩岩先比人話完我噴果枝好女人
加個h 頸鍊 仲唔係高級雞

我有五枝 睇季節心情用
唔敢再買
依家用緊果枝唔係大牌子
又係好撚甜果啲味

岩岩先比人話完我噴果枝好女人

係咩味? 我有時會忍唔住買男裝香水
老實講好撚臭
陣味又俗 唔識欣賞
bombshell係幾香

但隻味唔持久 返工前噴完
返到公司都冇哂味
有冇人都覺
用緊miss dior同其他牌子 噴完一兩個鐘後啲味已經無哂 其實係咪要不停補噴

Chloe既Rose唔似其他牌子既rose咁俗
我最鐘意既香水味
橙紅花
覺得不了

噢 我唔係用橙紅
綠花嗰隻好啲

搵日試下味再答你

哈哈好啊 各有各喜好嘅

用緊 好中意 成日俾女仔fd讚香

Her我見有好幾支wor,請問可唔可以話比我知究竟係邊支

用緊 好中意 成日俾女仔fd讚香

Her我見有好幾支wor,請問可唔可以話比我知究竟係邊支

我果日見得兩支 淡色啲果枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞