[突發]依排留意到所有淫娃都一定有用過Chloe 香水

501 回覆
401 Like 26 Dislike
除咗樓主講嗰隻chloe love story仲有邊隻都引到仔仔
聽日即買

不過香水呢啲唔會好個人咩 有人覺得好香有人覺得好臭

真心 Miss Dior 系列
平時我唔中意甜耶耶啲味 用開Burberry for men 男性香水
去ex屋企個陣先轉噴miss Dior 佢第一時間讚香

Marc Jacobs花花都好正 不過陣味勁易散

miss dior
自從買完幾枝miss dior唔同味已經冇買過同用過其他香水
廣告natalie portman又正
啪啪啪
我印象係粉紅樽 間條係間花黎

呢枝??

Btw 我都有5號但淨係鍾意後調

依支好似係有個巴打一開始都講過
好撚淫

我用呢隻系列嘅seduction 仲正
用開love story
連分手嗰陣個ex都specifically話會掛住我.....浸味
加左麝香催情?
男人鍾意聞香水味多啲定洗頭水味多啲
香水係昇華 有隻味比人記得你
捉住人地個心
其實你正常打扮 整潔 唔係好靚
但係有用香水冇用差好遠

啱呀,我覺得男人有噴香水係會加分

男人噴好好聞嘅香水,尤其木調會加100分!
已濕

Exactly!!!!! 會忍唔住抱佢
香水係昇華 有隻味比人記得你
捉住人地個心
其實你正常打扮 整潔 唔係好靚
但係有用香水冇用差好遠

啱呀,我覺得男人有噴香水係會加分

男人係要有兩支香水防身
冬夏都應該唔同味

作為女人我自己就有好多支襯返當日心情

呢隻點睇
係聞聞到有條女隻香水好香,帶強烈泡泡浴既番皂味,唔知乜牌子,旗都扯埋

呢隻點睇

其實無話點,因為周街都噴chloe
男人用香水有乜推介?斯文樣。
頭先去莎莎話冇
去sasa佢話無哂
用緊Gucci Bloom
屌好多淫西
我自己唔中意jo malone
vs就不嬲有用 好正
咁講完 聽日即刻買枝Chloe 引誘男朋友先

Jo malone 我自己都有支
你去試再睇下岩唔岩自己啦
呢枝??

好撚淫

咪我囉

大佬
有無人鍾意好甜好甜嘅棉花糖味
Burberry支Her真係甜到爆炸

用緊 好中意 成日俾女仔fd讚香

支her okay
好撚甜下
不過我好撚中意
有隻唔知咩牌子
聞到蜜糖味 好甜又好淫

好多喎
Jo malone都有支 我用緊
除咗樓主講嗰隻chloe love story仲有邊隻都引到仔仔
聽日即買

不過香水呢啲唔會好個人咩 有人覺得好香有人覺得好臭

真心 Miss Dior 系列
平時我唔中意甜耶耶啲味 用開Burberry for men 男性香水
去ex屋企個陣先轉噴miss Dior 佢第一時間讚香

Marc Jacobs花花都好正 不過陣味勁易散

咁你應該唔係淫娃不在討論範圍
google d評語唔準既
叫女性友人睇下呢隻先

我唔鐘意啫可能佢地好buy

Bloom黑色樽個隻好香wor

Pussy protector
之前買左枝Dior新出嗰個collection都幾香,但比較中性都幾long last,帶有小小皮味
個人推薦Gris dior & the cachemire呢兩隻味,好撚正

尋日見到冇試
呢枝??

好撚淫

我用呢隻系列嘅seduction 仲正

有冇圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞