[突發]依排留意到所有淫娃都一定有用過Chloe 香水

501 回覆
400 Like 26 Dislike
之前Burberry her見到個樽已經想打丁
點知一聞勁臭
Chloe得nomade香 love嗰啲好俗

Nomade上次試完
成陣老女人味喎
https://youtu.be/9mmz14NFqpE
Miumiu 如何?

好似試過一兩支 忘了
香水係昇華 有隻味比人記得你
捉住人地個心
其實你正常打扮 整潔 唔係好靚
但係有用香水冇用差好遠

啱呀,我覺得男人有噴香水係會加分

男人噴好好聞嘅香水,尤其木調會加100分!
已濕

我個人唔用木味
我用死甜既香水
我男朋友話臭

你男朋友可能係性無能...
咁男仔呢有咩選擇 成日覺得隻隻牌子剩係花心機落女性香水

好多咖喎 你鐘意咩味先
之前出面都有個post講男仔香水

C7果枝

果支不了
聞到靚女用 jo malone就扯到行
因為太有品味

我都有支 係咪想屌我
聽日Chloe 一定大排長龍

有冇咁堅
132 美金 癡線
有冇人買比我

莎莎好似幾舊 平 抵屌 你都抵屌

有傳聞莎莎平係因為溝淡咗啲香水
岩岩發現大家推果幾枝都幾淫下
YSL Mon Paris 糖味 幾好j
Chloe 淺粉果枝
Dior Joy我都幾中意 想屌
仲有 scandal 淺粉果枝
132 美金 癡線
有冇人買比我

莎莎好似幾舊 平 抵屌 你都抵屌

有傳聞莎莎平係因為溝淡咗啲香水

我都有聽過
我自己唔中意jo malone
vs就不嬲有用 好正
咁講完 聽日即刻買枝Chloe 引誘男朋友先
我覺得好撚正
係咪有隻類似爽身粉既味
我自己唔中意jo malone
vs就不嬲有用 好正
咁講完 聽日即刻買枝Chloe 引誘男朋友先

岩岩冇試vs 但上面都有講過幾正
我覺得好撚正
係咪有隻類似爽身粉既味

爽身粉味其實難搵
個個都唔信vs隻bombshell淫
我印象係粉紅樽 間條係間花黎

呢枝??

Btw 我都有5號但淨係鍾意後調

依支好似係有個巴打一開始都講過
好撚淫

咪我囉
有無人鍾意好甜好甜嘅棉花糖味
Burberry支Her真係甜到爆炸

用緊 好中意 成日俾女仔fd讚香

Chloe呢隻真係好撚正,但停左產香港好難搵 依家好少噴慳撚住嚟用
早兩日見fd去法國特登叫佢地去睇下仲會唔會有stock

我都有呢支 不過係細支
好香 不過乜原來停左產咩
咁我都要開始慳住噴了
有隻唔知咩牌子
聞到蜜糖味 好甜又好淫

Chloe呢隻真係好撚正,但停左產香港好難搵 依家好少噴慳撚住嚟用
早兩日見fd去法國特登叫佢地去睇下仲會唔會有stock

我都有呢支 不過係細支
好香 不過乜原來停左產咩
咁我都要開始慳住噴了

上年停左喇 比新嗰隻取代左
但新嗰隻都無呢隻咁好聞
Cacharel anais先正
除咗樓主講嗰隻chloe love story仲有邊隻都引到仔仔
聽日即買

不過香水呢啲唔會好個人咩 有人覺得好香有人覺得好臭

真心 Miss Dior 系列
平時我唔中意甜耶耶啲味 用開Burberry for men 男性香水
去ex屋企個陣先轉噴miss Dior 佢第一時間讚香

Marc Jacobs花花都好正 不過陣味勁易散
Bloom你聞到應該賓洲仔都軟

google d評語唔準既
叫女性友人睇下呢隻先

我唔鐘意啫可能佢地好buy

Bloom黑色樽個隻好香wor
之前買左枝Dior新出嗰個collection都幾香,但比較中性都幾long last,帶有小小皮味
個人推薦Gris dior & the cachemire呢兩隻味,好撚正
除咗樓主講嗰隻chloe love story仲有邊隻都引到仔仔
聽日即買

不過香水呢啲唔會好個人咩 有人覺得好香有人覺得好臭

真心 Miss Dior 系列
平時我唔中意甜耶耶啲味 用開Burberry for men 男性香水
去ex屋企個陣先轉噴miss Dior 佢第一時間讚香

Marc Jacobs花花都好正 不過陣味勁易散

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞