[打手] 做左跑Online GM 2年,腦細叫我開Post,你問我答

1001 回覆
508 Like 15 Dislike
按F9世界更美好
諗住簡化吸引到小學生玩
不過聊天系統太柒 唔似steam咁連到手機APP
最好玩既時期係大運動會
星期五 扣分 星期六日打
無計啦 公會制度後期又有一堆人唔玩 但我覺得係最成功時代

https://www.youtube.com/watch?v=x2i7eYEauVc
過山車 釣魚 音樂舖
其實又唔係 戲谷啲點十幾年都係同一個價
以前後生仔食餐飯廿零蚊,比成舊水買點緊係覺得貴 但家陣食飯都五六十,比成舊水買點相對上無咁貴 打手機game課金分分鐘夠買600點

冇gimmick搞活動同吸引人回流先大問題 其實跑捱到依家好撚勁架喇 同期個啲好多收哂皮或者變哂台仔玩,咁大既優勢唔識玩真係好難有人支持落去
D點係跑ONLINE之前狂開分身AC R定既
我有十幾個AC500點未用
其實公會有咩用 除左拎公會翼(會長)
果陣細個無咩研究過
當時天使同惡魔寵勁可愛 我唔食晏都日日買一張添
不過50幾蚊先150點 貴到仆街
十大公會排名,打公會戰
老c fuck
你背叛牛櫻
同到頭十就有咩獎品
btw自從少左online game,好少聽公會呢個term
其實兩年前有人直播玩跑 然後我睇睇下又覺得幾搞笑,唔係冇得做既,但要夠多
十大講緊08年之前
我印象中都係點數之類
唔係啊,有個姓蔡既女仔直播架
好似係 太耐喇邊記得 個陣入到十大公會係好撚proud of既一件事
因為d 入會條件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞