[打手] 做左跑Online GM 2年,腦細叫我開Post,你問我答

1001 回覆
508 Like 15 Dislike
大概8年前 玩 閉門完場 蜥蜴叔叔10s完場 drhell4人同心
跟住我ac被人封左 係咪你做的
巴打知邊個?
屌條友都唔係打機既 入黎淨係煩鳩住曬
條友講啲野似中學生多 (點睇都唔似讀緊U
打阿努淨係係到講講講, 又唔行動,裝又鳩 好撚摟屌
點解要搵隻g做司儀
難怪無人玩啦 老玩家同在玩家都唔聆聽意見 呢班人係支持隻game既中堅黎

你地班腦細豬M係咪咁天真覺得每年等暑假人流高峰期就可以繼續生存落去下話?
依家班00後唔打電腦online game,你仲有啲咩人玩
定係官方立場打算主攻台灣人,唔再理香港人?
打得多就唔會理佢架啦
主攻支那人啦!成隻驚勁多支那人
一日中出幾多次?
其實老老豆豆呢隻野轉型都仲有香港人吸引力 不過台仔台幣戰士當道,官方唔理香港玩家,真係
台仔係勁就唔使做唔黎執撚左要合拼啦
個班走哂啦 黑谷要台仔不要香港人啊
點解開跑唔可以同時開skype 次次都彈我skype
幾時開番騎士團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞