[打手] 做左跑Online GM 2年,腦細叫我開Post,你問我答

1001 回覆
508 Like 15 Dislike
好似係因為防外掛先彈 我開小畫家都彈
點入行?
平日工作忙唔忙?
招扑野為女嘈交開拖就有
台仔滿腦子女人與性愛
依家開steam game都唔得

最好笑係之前開隻football manager玩,屌!舊防掛話我開外掛,封左我ac幾分鐘
咁香港都有好多既
屌樓豬一放工就唔回po 聽日返工有排佢回
我試過有次係要上去佢地office度改密碼
每次出親占卜都成班壕3000點3000點咁倒落去啦
都仲未計每次更新嗰d 45點扭蛋機
話港跑冇人課真係得啖笑
屌佢封咗我個ac去到2037年
之前嘅大運會 又話可以同其他國家嘅跑online玩家一齊玩
點解入到去全部都係香港人
重要場場都係
45點機d嘢同價錢完全唔相符
垃圾能力
公園右下角嘅音樂商店幾時開
有跑fd叫我一齊玩 然後一開屌你老味外掛?
舊防掛真係廢到仆街
開FIFA都唔得
要cap高清圖就要熄跑再開小畫家

不過我win10可以一路開skype一路跑
有無咩方法可以一路skype一路玩跑 唔通戲谷真係想我地番翻去以前一路打電話一路玩?
樓上一表人才
跑公園啲設想好多都走哂數
有冇人整理公園走數list叫樓豬解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞