HKCC 2018-19討論區[13] 派grade+reg 科+開學啦!

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
CCN1057 Academic English Dr Frieda KWOK[/CCN2003 Introduction to Marketing [red]Dr Alvin WONG
求評
CCN1057 Academic English Dr Frieda KWOK
CCN2003 Introduction to Marketing Dr Alvin WONG
佢有吹捧自己咩 我個人唔係好覺
其實add drop period成功轉group嘅機會係咪好細
其實唔算 我之前想轉嘅都轉到
同問 個個都爭點reg到呀
好簡單 個個sem 成個timetable重新reg過所有gp都reg到
唔算 前提係真係有mon實
我兩個sem都砌到最想要嘅ttb (靚時間+靚lecturer)
我都係 5科轉晒
我都唔覺有
利申Jason教 A
客觀描述 上堂解啲concept係清晰 有趣例子
好易catch up
Below mean
當然都有人冇底拎A+
有信心咪照去
reg左 jap1 邊個教得好 最緊要個樣夠正
最多人吹捧蔡維玉 其他兩個都聽過正面評價
難reg程度就蔡維玉>留金騰>sheng mao
我就victor教
會幫學生對assignment
我都想可以轉哂 mon實係咪就係唯一策略
係啊個個都話佢好 sheng mao就好鬆手 金騰反而係伏伏地
姐係呢科冇group project?
你都知做親project九成唔會順利啦
cc派俾我嘅時間係17號,但reg科時間16號就開始咗,咁我16號有冇得入去?
係咪冇優先權但可以睇有幾多位之類?
無 17號就係17號 第一輪係set死
唔洗擔心無位 因為同一個time slop通常同係自己科既人 係你地自己圍內換
但換GE科 就真係睇運
回上面講jap,冇gp project
溫馨提示 google打 HKCC +(subject code)
會睇到嗰科嘅%分佈
CCN1007 INFORMATION TECHNOLOGY FOR BUSINESS Dr Kanny CHIU
CCN1057 ACADEMIC ENGLISH (BUSINESS) II Mr Vincent CHOY
CCN2004 MANAGING ORGANISATIONS Mr Kenneth SZETO
CCN2101 FINANCIAL ACCOUNTING Dr Helen WONG
CCN2110 CONSUMER BEHAVIOUR Dr Pamela KWOK
求評 祝過三爆四 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞