HKCC 2018-19討論區[13] 派grade+reg 科+開學啦!

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
CCT Kevin Kwong
EAS II Venus Chan
Intro to Eco Janice Choi
Intro to Marketing Hester Chow
FM Benjamin Wong

求評 好似得janice 係好
Jason Chan or Raymond Ng
我係後者 最後A+
hester 其實幾hea 不過上堂氣氛幾好鍾意講下gag幾輕鬆 可以瘋狂走lecture
啲人明明話raymond係伏
Agnes 聽講都ok subject leader 唔知有乜水教無乜推介 eas都係咁讀 講彩
唔會 多數都係佢講
可能覺得佢悶掛 我覺得還好
純粹個人意見 啱啱sem 1讀完
我覺得itb mo搵個lecturer project手鬆啲 有用過教得好 因為真係死背
stat fa 就真係搵啲教得好 前者還好 後者無底又教得差真係含得撚
mo ling chan 教得好 有問必答不過project就手緊
fa Anna lau都ok 我無底都覺得明同應付到
我唔走堂架啦
比較想知教得好唔好 同會唔會好手緊
好hea individual asm少少鬆但係prj好手緊
依個真係唔知 聽講Timothy ok(?)
咁睇嚟我轉到嘅要轉走佢 唔想hea上
巴打知唔知mkt有邊個好
揀邊個好呢 雖然都冇乜機會轉到
Kiki Chan
同求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞