AKB48本家討論區#29 新一年又要準備開爐

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
[img]https://pbs.twimg.com/media/Dwbvqe5UcAAKR_j?format=jpg&name=medium[]

又補下血

呢張同小白一樣樣嘅
文春係咪準備出手?3點話直播
過咗3點好耐啦喎
係噃,唔記得差1粒鐘
咁有無人知講左乜
Mion我嘅
呢單野應該仲炎上過禾珠 真係苦呀西
依單?
http://bunshun.jp/articles/-/10319
同mhh單野比真係wfc
都冇一單比得上mhh啦
預佢講下有無查到啲咩 屌你點知講埋啲鳩嘢
營運仲玩PR稿否認

呢單野如果唔開除個神秘毒瘤 以後個毒瘤睇邊個MB唔順眼就爆對方住邊
我諗住係求其搵件卒仔做炮灰咋
山口真帆咩料
好似好黑暗
睇b站啲人講到48g有史以來最大危機咁
牙珠團內欺凌單野勁d定呢單
呢單啲人話炎上既程度高過禾珠好多 nhk全國新聞有播 係新瀉仲係今日頭條新聞
咪玩啦
珠個單點同犯法野比
團內欺凌最多都係雪牙珠一排
雪完 道個歉都仲可以洗下底

まほほん呢單直頭同當年斬人一樣咁鳩嚴重

不過今村仲可以繼續保人真係世界級
禾珠單野都係啲小紛爭嚟啫 最多俾人黑 但係山口單野係赤裸裸既犯罪嚟 嚴重好多 唔係話今村條撚樣否認就算 個兩個男人同主謀成員係俾警察拉左 事後仲要話人有被害妄想 雪藏封口cut人sr 真係當人白痴咩 攞得出醫生證明就得
-山口唔鍾意成員私聯
-私聯成員條氣唔順,出賣哂山口啲個人資料,仲比埋宿舍條key,叫2條友係宿舍伏擊佢 山口講其中一條友係某成員間房行出黎
-雖然報左警上埋差館,當地警察判斷冇鹹濕意圖 所以唔起訴
-垃圾營運仲想包庇主謀

其實我出左坑好耐 但一朝早見到單咁既野真係嬲嬲地 真係想知邊個mb心腸咁惡毒
唇寒齒亡,今鋪一定要搞好,比個滿意答案大家,否則難保其他分團唔會有呢d野發生
好笑就係擅闖民居都冇事 仲話99.9%定罪

Btw 加藤美南同另外兩個洗腳呼聲好高 我諗如果唔係top級數 運營都唔會咁樣包庇 所以。。。。
但作為ngt飯,個幾位嫌疑mb係螢幕度真係算性格好
如果佢地係犯人,我真係唔再相信人類了
冇啦 ngt出事 本家都唔洗指意獨善其身 而佢地一貫作風都係鍾意挽攬炒個隻

難聽啲講句 無論係邊個姐妹團奶野 一般人眼中都只會認為係 “AKB” 唔會分咁細
唉我自己睇得多都覺當時個世界觀好美好 但係時間一耐就知所有野都係台本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞