我係馬車,今年書展我會出書{淫賤故事},請大家多多支持!!!

91 回覆
34 Like 370 Dislike
死開啦垃圾馬車 你係一架垃圾車 係人都可以上去坐嗰啲啊 強姦犯
字都未識就縮返入你老母個閪到啦
快啲出返本如何製造馬車啦屌
馬車2年半大陸坐監生涯有無俾人屌屎眼
其實連登毒撚們,難道你們不想去強姦美女嗎?想!!!你們連發夢都想!!!無奈你們這班死毒撚一日毒撚就一世也是死毒撚,狗始終改不了吃食,你們只有淫念卻沒有淫慾,有色心卻沒有色膽,從來不會將想法轉化為實際行動,所以認命吧,你們終究一生也不會泡到妹,只能在電腦前對著林慧儀妹妹的相片來打飛機,唉,可悲可悲!!!
做毒撚其實也不是最可悲,最可悲的是還要做一個虛偽的道德撚!!!你們這班死毒撚朝思暮想去強姦美女,但又不敢付諸實行.好了,到有人去做了你們一直很想做的事情後,你們卻在裝正義撚說三道四,狗吠一通,其實,你們這班死毒撚,有沒有反思過自己為何做人會做到那麼失敗的呢?
人就是這樣,雙重標準,常看不順眼人家所做的事,但其實自己同樣一直在做著卻覺得沒甚所謂,理所當然,總合理化自己做的事情,人們做就罪大惡極,不可接受.因為人性本來就是矛盾,多面性的,而特別是在香港這個資本社會底下,衍生出的都是一些戴著假面具的虛偽之徒.
去埋台灣踎,出嚟拍兩中港台踎監的美食家吖?
支持馬車強姦
快尻d去強姦啦 唔好係到討論啦
馬車,繼續每日出片
我叫埋石展權一齊黎撐你
馬車bb 點解我成日去家樂軒食飯見唔到你既
我依家同你一樣都係日頭訓教夜晚出街
要幾點先撞到你呀?
馬車哥哥
你又話1月5號11點上跑online嘅
我等咗幾粒鍾你都冇蒲頭喎
馬車自爆屋企地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞