我係馬車,今年書展我會出書{淫賤故事},請大家多多支持!!!

91 回覆
34 Like 370 Dislike
走啦死監躉
馬車 劉:
馬車 劉:
唔該你地唔好成日叫我正面,你講果d野對於我黎講係廢話,我同你地個腦係唔同,因為我會不斷思考,創作,但你地就只會一世跟住一條路去行,你連飲廁所水都覺得好大件事我真係無野好講,你要知,我除左明星之外我咩都唔會做,因為我個腦係獨一無二,你地都唔會明白更加唔會到達我嘅境界,明白嗎?所以,千奇唔好同我講道理,我知嘅道理同人性多過你地一百倍,何謂善何謂惡何謂成功何謂失敗,你講到每個人都有個價,如果有人每月比3萬你你都會拍野,但你有無諗過,人地點解搵你拍,你會食屎嗎?你放得開嗎?你根本無呢個價值更做唔到,但我同你地唔同,我追求嘅唔係錢,我要做莊子,你明唔明,你唔明可以睇多d哲學書,唔好成日打機,錢對於我黎講係垃圾,我要嘅係改變呢個世界,再講一次,我完全知你地諗緊咩野,我基本上已經對你地每一言每一行背後嘅心理動機剖析出黎,所以樂仔,你根本就無可能做到最真實嘅自己,因為你知道唔work,但我同你唔同,我扮唔到野,我只有做最真誠嘅自己我先覺得自己係自己,你明唔明??我好快會成功,因為我呢種人一定唔會甘於做一個好似你地咁樣嘅普通凡人,每日都壓抑住,唔辛苦咩?你好多野都唔敢向我敞開心靡,收收埋埋,有意思嗎?你覺得搞初妓有問題嗎,我覺得一d問題都無,我覺得殺人强姦一d問題都無,但我唔會做,因為要坐監,就係咁簡單,講完。希望你下次可以勇於承認自己去過紅燈區同埋千奇唔好再認為你果套係岩,我地大家都無對錯,但,其實我可以做你呢種人,但我唔會做,而你就算想做都唔會做到我呢種人,因為你嘅腦,心,悟性同埋魔性唔夠,所以注定你永遠都只能咁樣。玉龍同我之所以咁投契,就係因為佢都已經到達我呢個境界,而且佢比我更高,更加沉穩,而我就係極度感性派,所以我呢一生一係勁到扑街,一係就衰到貼地,絕無中間位!!!我唔會諗將來,我只會過得一日得一日,因為我呢種人根本唔會有將來!!!👹

馬車根本唔覺得自己有錯 你地唔好再屈佢係死強姦犯啦連登仔

你地成班毒撚真係仆街黎

條友嚴重反社會人格

遲早再奶野
岩呀。出本我的憤鬥啦
嚴格黎講佢強姦唔成果下柒
自戀型人格障礙患者,與潛意識型態的自戀人士有顯著的差異。根據DSM-5(精神疾病診斷準則手冊),自戀型人格障礙症屬於B群人格障礙症,自成年期早期開始,是種廣泛的模式,誇大(幻想或行為)、需要稱讚、缺乏同理心,表現符合以下五項特點(或更多):

1.對自我重要性的自大感,例如誇大成就與才能,在沒有相稱情況下期待被認為優越。

2.專注於無止境的成功、權力、顯赫、美貌、或是理想愛情等幻想中。

3.相信他或她的「特殊」及獨特,僅能被其他特殊或居高位者(或機構[institution])所了解,或應與之相關連。

4.需要過度的讚美。

5.認為自己有特權(如︰不合理的期待自己有特殊待遇或別人會自動地順從他或她的期待)。

6.在人際上顯得剝削(例如:占別人便宜以達到自己的目的)。

7.缺乏同理心︰不願意辨識或認同別人的情感需求。

8.時常妒忌別人或且認為別人妒忌他或她。

9.顯現自大、傲慢的行為或態度。

自戀型人格障礙的患者被認為與強烈的羨慕情緒有關;患者可能強烈羨慕某些族群,並渴望成為對方,因而把自己偽裝成該族群並想像自己被以相同的方式羨慕。
大陸妹有錢比就砌得啦 仲要姦
收皮啦屌你老母
屌連登又要係到搵食 撚有人支持你 傻西
天水圍幣少的日與夜
馬車啲post比人一種好強烈既懷舊感覺

可能係因為啲半形標點同埋唔撚分段,寫啲野又好似聽到佢把小學雞聲講出嚟咁
本書有你個樣嘅話有冇人敢冒住畀人笑柒頭嘅風險去買啊?!
搵南宮煙兒啦你
佢都姦唔撚到 明明大陸雞比錢就得
真係真人呀
我一定支持你呀馬車哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞