我係馬車,今年書展我會出書{淫賤故事},請大家多多支持!!!

91 回覆
34 Like 370 Dislike
Hi,人人都知我劉馬車是一名Youtuber,卻不知其實我是一名文青,更是一名作家..
.
踏入2019,我最大的願望就是不想再做一隻單身狗.

在香港這個地方,常在街上會見到一些滿身散發著淫賤的Mk騷貨,特別是那些穿著一件長身上衣,再加上一條超短褲,造成了讓人看起來就像是沒有穿褲子似的視覺效果,那雙白滑長腿實在是誘人至極.有時真想衝上去狠狠教訓一下她們,操上她一百幾十個回合以解心頭之癢!!!

可惜...可惜就是在這個世上,有一種東西,叫做-----法律,保護了這班高傲而淫賤的臭西港女,要不..哈哈,想起也刺激.....
正 強姦犯既心路歷程
期待
大陸妹揸下波咪算囉,做乜執石仔
乜水?
收嗲啦屌你老母強姦犯,你老母俾狗屌生撚咗出嚟就似返隻狗 喺街邊執吓嘢食飲吓屎水,咪撚搞啲𡃁妹啦,無人想同你老母一樣俾狗屌啊

仲有支持呢條強姦犯嘅我祝你全家女人,女朋友或者老婆都俾人強姦
出書講你大陸衰強姦之後坐兩年半監嘅心路歴情仲好啦
強姦犯係改不了
聽聞你老母係做雞,生左個鬥雞馬車
劉馬車親身講述大陸強姦經驗
依到大把文筆好過你,做乜睇你

要出就出真實故事
幾時同大j一齊
又要屌連登又要係到宣傳
你正一垃圾
人地幫佢申請既
笑死我
屌你老味你條撚頭都係文青
冇架啦
屌你得一篇嘢
係到打篇文都睇到我咁辛苦,仲話出書?
如果你出依d書鼓人非禮強姦
會犯左「淫x條例」
要坐監,傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞