[🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [467]

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢做後備前鋒同後備左翼算
打右邊佔中又無踢又無傳又無Overlap都唔知做乜
似以前件比利朗/gip神 平平庸庸
但又可以屎忽撞棍咁入下波
比利朗入過咩波
曾經 也上到最高逐漸滑落谷底的暗
比利朗 第一次叫呢個譯名
聽開貝利安
比利安先係以前叫開
比利安+1
個球如果係馬達即刻已經可以地波禁埋去, 條垃圾唔知做乜鳩。

條友真係後備料, 不過真係好好運
馬達咁勁就唔使上季聯賽入波仲少個屎摩寧啦
出現了
有無人知星期六足總杯 有無得播呀
支持我連開無雙
自己睇完波話廢就係廢,有數據backup都話唔得,仲要吹奏場都幾乎無得出無波你睇嘅勁d,邊個先係印象流?
馬達嘅話俾人拍甩咗啦
2019年第一咬
即將傷癒復出的阿歷斯山齊士,被曼聯代任領隊蘇斯克查視為重要戰力。

蘇斯克查表示,阿歷斯山齊士在前線很勤力走動,因此可創造很多入球機會,對球隊而言是一個很重要的戰力。

阿歷斯山齊士原本有意在上場對般尼茅夫時復出,但蘇斯克查認為他當時的狀態仍不足,但表示會讓這位智利國腳對紐卡素時上陣(1月3日)
朝早起身: J 連迪路夫紋身圖
早餐食紅雞蛋,一條心,撐紅魔!
睇番98/99三冠王珍藏版dvd,拎定三卷tempo廁紙,以防睇到歐聯反勝階段走火

lunch搭水晶觀光巴士食lunch
慶祝今季脫離大巴足球,食一餐贏一場,聯賽38連勝指日可待

下午剪新髮型扮普巴,練琴扮山齊士,開電腦J碧咸/費格遜/蘇斯克查/雲佩斯

J完換曼聯(作客)波衫落街,買架雪佛蘭(曼聯sponsor),揸到扯扯地。

晚飯係全日重點,著住全套曼聯波衫波褲,手持Manchester United F.C 頸巾,去尖沙咀Manchester United Restaurant Bar,大唱會歌共20202020次,20字=20次英超聯聯冠軍。

晚上安然跳上曼聯床單睡床,準備夢見全隊曼聯職球員夢遺!

個反曼咩料?連開幾個無聊post又勁有心機打字
原來今晚叱咤
食屎啦
古仔
用山換連既話
一世迷蘇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞