[🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [467]

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
頂到咁
now.com體育】曼聯領隊蘇斯克查將在1月5日英足盃過後,領軍赴杜拜操練,順便讓球員在快車期後放鬆一番。

曼聯在新領隊蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)領軍下,在聖誕快車期間有出色戰績,取得聯賽3連勝。好領隊必須賞罰分明,為慰勞球員的努力搏殺,蘇帥決定在1月5日英足盃對雷丁後,拉隊赴相對溫暖的杜拜進行集訓。 曼聯在英足盃後有9天時間休息,1月14日聯賽將作客熱刺。

因此,全隊將在本周六晚出發,在杜拜5星級的度假酒店舒服地享受4日,每人每晚價錢為350英鎊。魔兵可以一邊進行集訓,一邊好好休息一番,為下半季繼續衝刺作準備。 蘇帥接手球隊後,球員的士氣一下子提高不少,他本身就是足球員出身,這點令他比摩連奴更加懂得球員的心態,手下們自然更心甘情願為他效力。曼聯今日作客紐卡素,爭取4連勝。
咁睇好山狗?

如果福仔速度係8/10
大概
lin 5/10
而家既山狗仲慢過lin ... 4/10 左右 .....

睇下狀態啦唯有
馬達無位插
打普巴個位 普巴都要休息
呢個陣又贏4,5 粒
而家bench 普巴就真係超級大傻仔
著哂火既人,你雪返佢
咩玩法
山取代lin踢自由人
同馬福前場淫亂走位
Sources at Man Utd claim they haven’t seen Alexis this buoyant(輕浮) since he joined the club. He looks like a man with a point to prove. #MUFC

輕浮?
google左可以解愉快
我諗係愉悅 ? 唔係對唔上後面果句
老閪都打埋今場啦

打埋 唔計fa cup有成十幾日抖
fa cup 算鳩數啦, 難聽啲講英國本身都開始唔重視, 係雪櫃拎班人出黎踢未算囉
1億擲落去啦
姐係山狗之前心情一直好壓抑
今晚4點
If he was not happy why did he join last winter
明明以前大盃黎
聯賽盃先垃圾

依加兩個都Wfc
今夏合約到期球員最佳十一人:保方;艾維斯、高甸、大衛-路斯、菲臘比-路斯;拉比奧、法比加斯、靴里拉;洛賓、基奧特、列貝利。
  候選:施治、祖安科蘭、卡蘇拿、藍斯、馬達、史杜列治、巴洛迪利、阿度里斯、洛蘭迪。

有咩人有機會執
當然最重要係續約先
之前雪左幾場, 抖夠啦
睇自選算 咁凍唔想起身
高甸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞