[🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [467]

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

Ha
Po 都唔識開
1月1號了
究竟會買到咩人呢
G持 D ching
樓豬唔識開po
D清唔識開post
1月係轉會期?
D清
蘇斯克查對於拜利紅牌後只餘下連迪洛夫及鍾斯兩名中堅可用表示:「得兩位中堅可以用?仲唔夠咩?兩個就夠晒數啦!我地需要再觀察,當然我地仲有達米安可以踢中堅。我唔認為洛荷趕得切復出所以達米安先會係一個中堅選擇。」

亦提供咗山齊士及拉舒福特嘅情況更新:「山齊士呢幾日有好好嘅訓練亦希望於般利茅夫場波出場但我地需要再觀察。佢缺陣咗成個月但今場佢會出場响大軍名單內。佢好想踢,呢個都係佢嘅特點,佢加強訓練令自己可以出場但我仍然上一場都係太早喇。佢體能上未完全恢復但佢正在努力中喇。我認為山齊士帶到俾我地走動,亦可以互換位置,而且佢亦可以創造機會。當佢走到對方嘅三閘線將會為對手帶黎威脅。我知道佢一直期待著出場而且佢亦曾射入好多好靚嘅入球,令人值得期待。拉舒福特的確有D攰但佢非常努力,我覺得佢應該可以出場,我都想佢出到場。」

from royce
高列巴尼 艾達維特
伊卡迪 戴巴拿
今年係19既一年
達米安踢中堅
2019第一個po開到咁
d清

講真
我唔知以前既So Sir帶波係點
只係知佢有性格都有成績
再睇佢既YOUTUBE教練片
純粹講個種PASSION
直情係HYPER版既費SIR

大家都知曼聯更衣室要變
要建立新既秩序
大家同時又好驚So Sir教細球會既經驗會摧毀晒曼聯所有既傳統
個種矛盾搞到大家都好想So Sir快手幫手換代引援同時又好想有人快D接佢走

但由賽後訪問黎睇
我係度諗 20年前佢就係費SIR指定既後備殺手
20年過去 阿SIR終於離開曼聯 So Sir 歷盡鉛華 人生不在初相逢
一個大勝不驕 步步為營 同時足球智慧熱情還在頂峰既So Sir
會唔會就係個個我地心目中既阿SIR

D Ching 係咪有心事
2019年最大願意係朗隊回歸

蘇斯克查在接受採訪時證實,費格遜一直在輔助他執教曼聯,擔任曼聯顧問一職,他坦言:「費格遜在訓練場上度過愉快的時光,我們有一些很好的聊天,他鼓勵了員工。費格遜爵士知道所有的同事,才是曼聯的一切。他在15年裡對我的影響,當然比過去一周多了,我會隨時讓費sir瞭解情況。」
邊個再笑D清我就同佢隻抽
1號到31號未冬季轉會窗
想要高列巴尼多啲
Bailly停三場,即係Jones 白Lin要打哂三場?
Jones頂唔頂得順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞