[Fineapple] APRIL討論區 (3) 妹妹團2019年要走花路!比大發更大發!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
娜恩啊
仆街了
其實the unit finale 冇前隊友出現都知咩事啦
人地dia 前隊長退左團都有去支持Yebin
我真係估唔到連yena都咁閪??
知英BB巴打係咪太傷心
如果件事係真嘅,我只可以話無帶眼識人 / 俾人呃咗。
如果件事係假嘅,唉... 而家已經攪到收唔到科,冚家剷啦...
好多謝你成日推post
估唔到公海post 講April 要係咁既情況之下
好想係公海post 講April 要大發
好可惜唔係
而家咁搞落去都應該冇架啦
好想上次now or never 個陣可以拎到一位 完下心願
Kpop 遺憾又要加多個
有時真假都冇用了...
NOW OR NEVER真係最接近1位
化妝品(Peripera)、燒酒(Good Day)、止痛丸(Geworin)、手袋(J.ESTINA)、鞋(Jinny Kim) 紛紛斬纜。SBS 都話要剪走聽晚播出街嘅《美味的廣場》嘅娜恩鏡頭。拍攝嘅電視劇《Taxi Driver》都唔再搵娜恩拍野。

而家係股災式 / 核彈式冚家剷呀。
韓國果D有理冇理都割左先

娜恩真係由頂去底....
數漏咗果個榖物棒小食(Post) 嘅廣告
笑左..
呢條片勁多負皮
https://youtu.be/_Oe95tfQiZ8

下面d Comments 係咁叫EBS 唔好搵車王唱主題曲

另外網民開始挖番珍率d 舊片公審,仲有人爆料話珍率讀小學果陣對d 同學嘅態度已經好差...
珍率不耐都西 15年出道寫粗口已經講左
但當時大家都睇緊女友啦 邊有時間理D 霉團
佢個YOUTUBE都畀人洗板
睇嚟mola mola
隊長 rachel退團啦
講咁易咩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞