蘋果廣告製作公司 (3)

1001 回覆
102 Like 11 Dislike
推爆呢個po先
醫院病人
醫院
今次過咗十二點?
再睇多轉
無我就訓啦 好眼訓
咁即係target audience係包括埋老人家

btw同大家整合下先個思路先
個廣告似乎係想提醒03年既某d野,但係唔可以太閒顯,如果唔係會被ban,關鍵在於想提d咩?有咩人會唔想爆呢樣野出黎

同埋咁樣燒錢法,會係一個有經濟能力既人咁做,定係有機會係唔止一個人?
精神病院唔得
可以引起咁廣泛討論肯定要電視先得,唔係fb ig做到。先唔講老人家唔玩, 都唔係個個都咁經常上fb ig啦,大家like讚好的page又唔同,做唔到咁廣泛認知同討論
仲有老人家,老人家未必有智能手機
審核又未必同內部有關係
本身個廣告無野值得佢ban 又有公司名 出公司名應該係限制黎 又或者d字係tbb自己落

同內部有關係既原因係個廣告時間
個方向未必可能同話某啲人接觸唔到網絡有關
而係落電視廣告好重皮
抽番你個人出來第三者角度睇
其實精英們未必係唔想幫香港
而係事到如今可以點幫

當普羅大眾連示威都懶
人地無責任好似劉進圖先生禁為香港而死
精英同平民唔同 對抗中國的代價可以好大 可以係性命 可以係家人同事業
係咪痴線佬先睇得明
冇殺傷力還冇殺傷力
但冇啦啦睇到真係嚇餐飽
雖然話用tg whatsapp都可以傳遞到個訊息
但都有機會俾人mon到 而track住
呢位巴打似係有小道消息 善用起底功能 tvb員工
唔知播到幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞