蘋果廣告製作公司 (3)

1001 回覆
102 Like 11 Dislike
仲有二月炒巴士,1998 2003 2007都有嚴重巴士意外
其實點解大家咁討論呢件事關多年sars咩事?
肯定關
買左演員會飛又未睇果d自求多福
唔關事架
收視係抽人計
抽樣條友唔一定會受影響開電視

我知收視個方式,
但目前真正影響緊全港真係會多咗人因為好奇心去開TVB翡翠台
點解想引人去留意呢個台先,仲要擇日節日時間播
純粹諗下

between.....我都好似有啲啲印象,模式都係咁。好似係新年出現過?
我仲笑佢唔知賣咩
但一定無宜家咁密集

咁奇怪嘅嘢當年應該都會有報導過?
全城網民熱議喎,fb 高登babykindom香討都有人講,
唔係得連登講
仲要蘋果同華為 算係競爭對手
咁點解唔係大陸電視台播
Non sense
廣告製作公司整個kam 廣告
大陸播有咩用問番你
最奇怪係如果真係宣傳間公司,點解咩資料都冇
如果唔係宣傳公司,咁播嚟係for what
的確係見過類似嘅嘢,但咩歌、咩公司無留意因為唔係不停loop
你估係zip位,但點解唔用自家廣告?
有錢你賣AV廣告都得
Show Blocked User - 金字塔
開3個post就係想查出呢個原因
唔得,要審批
作出投訴
你可用以下方式投訴電視或電台廣播內容:

郵寄或傳真投訴至通訊事務管理局(下載投訴表格 );或
郵遞地址:香港灣仔皇后大道東213號胡忠大廈20樓通訊事務管理局
傳真號碼:(852) 2507 2219
採用投訴表格 電郵至通訊事務管理局
投訴一般應以英文或中文提出。不過,通訊局了解部分社會人士,如少數族裔人士可能需要透過翻譯以使用我們的服務,通訊辦已就此作出安排,詳情請瀏覽通訊辦網站http://www.ofca.gov.hk/tc/contact_us/support/index.html。

你應盡早作出投訴,否則通訊局可能因有關廣播材料的錄像已不再存檔而無法處理有關投訴。在作出投訴時,你需要就投訴提供足夠的具體資料,例如:所投訴的節目、廣告或其他廣播素材的名稱;播放機構及頻道;確實的播放日期及時間;以及簡述所投訴的廣播內容及投訴事宜等。現時本港的廣播頻道越來越多,投訴人應提供足夠的具體資料,讓通訊局能夠確認有關廣播素材及處理有關投訴。如果資料不足及不夠具體,通訊局將無法確認有關廣播素材及繼續處理有關投訴。
個座標係慢慢周收埋左可以推翻政權嘅關鍵
戇鳩 琴晚都有啦
你地都識講「廣告公司」
其實就係想講比大家知「廣告」個效用係幾咁強大
而家只係用左最少播出時間、最低製作效果
已經可以得到咁既討論

ps. 9up勿屌
Make sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞