最後上車機會 486 俄鋁

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
宜家到底幾時會解禁
球幾野貨? 你又知?
你hack 入過佢戶口?
那有錢,我有過球身家唔會上黎超登到9 up 自己回自己la
要等埋今晚眾議會表決先解到?
依家差唔多,一月初未有人反對取消個時都係2.6左右,依家就真係等真解禁同大行恢復買賣
會唔會恢復買賣時啲人跳生門咁走
要買既人, 一早用左佢既渠道買
會唔會有mpf 果d
好似中興咁
一陣收多1000億保護費 都有可能既
美眾議院以大比數通過反對撤銷制裁俄鋁(00486-HK)等俄企

玩完
雖然議案獲大比數支持通過,但無助阻止政府撤銷制裁的計劃。因為參議院已經在上日,以3票之差, 否決了由民主黨領袖舒默提出的相關法案,為撤銷制裁清除障礙。

即係點 睇到我好亂
屌你有冇睇內文
象徵式投票黎

The Democratic-led House voted by an overwhelming 362 to 53 in favor of a resolution of disapproval of the U.S. Treasury Department‘s decision last month to lift sanctions on the core businesses of Deripaska: Rusal, its parent, En+ ; and power firm EuroSibEnergo Plc.

But the vote was only symbolic, after a similar measure failed in the Republican-led Senate on Wednesday, in a victory for President Donald Trump.
美國法例要參眾兩院通過 然後總統簽名作實 依家姐係唔通過 理論上冇事
清楚了 thx巴打
一切都完了
完了吧!如無意外
molamola
大戶睇住連燈仔D貨黎食
如無意外今晚解禁,星期一就知股價會點。
唔係28號咩?
即係最快今晚??
係呀,聽朝留意新聞喇。
入唔入好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞