TVB前藝員艾威 公開多年百家樂必勝法

193 回覆
512 Like 35 Dislike
4. 你真係問起我 ... 佢賭到做左 VIP (勿相認)
FAIL ! 漏左"食隔離位個靚女杯野果粒車厘子"
埋單為粵語「結賬」的意思,本為香港飲食業術語,後來流傳至海外華人社區,再傳入中國大陸和台灣,而於操官話或國語的社群中,則訛為買單,原因是粵語的「埋」與國語的「買」發音十分接近。
屌賭欖咋下話
咪姐係賭sequence囉
Arthmetic sequence, geometric sequence
中學先生一早講過點用sequence賭,計埋probability出黎

但講真,呢種方法,除非你本多,如果唔係,都會有出事嘅一日

係除非你贏左就收手 如果唔係 幾有錢都係會輸
賭場全部都係賭幸運
除左德州同21點係有正期望值之外
當第一注500 用12注來博一注 都成100萬啦 我有100萬吾使貪佢哥一注錢啦
同埋依個方法 根本冇拉低賭場勝率 你賭欖 就算比你連輸十口 第十一口贏哂 賭場既風險都只係你一注 姐500蚊既錢 而你就用100萬去博500 賭場都係處於上風
同埋百家樂會抽水ga ma
條友早排先話窮到要賣車賣錶
賭場都要賣廣告咩
單人玩乜都係負啦

算牌+ 2人 要千萬本先叫有機赢

https://teddygotmail.pixnet.net/blog/post/28462331-澳門21點
長賭十個有十個都輸
利申:睇到賭仔玩左咁多年既輸贏數
笑左 想象到個客贏左之後好似整古專家咁比人彈出去
識數學計概率就知,佢就算嬴面有9成幾.但當淨返會輸個4.15%機率發生,佢輸一次就已經COVER晒佢贏個十次加埋個D錢.所以長賭都係輸硬.
低能,年中又唔知會害死幾多人。不如輪盤下下買0到34,唔好35,36就贏一注。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞