TVB前藝員艾威 公開多年百家樂必勝法

193 回覆
512 Like 35 Dislike
咁出和局下一round買咩好?
買手莊贏咗要抽水又未計
我有條賭仔必勝法岩成日交學費既柒頭:

Condition
1. 你賭親都輸
2. 你有朋友

同朋友一齊玩, 先你買莊佢買閒試下你隻手夠唔夠臭. 夠臭就你買咩佢買相反 x 2

你條命就係石頭格, 比人做踏腳石上位. 你朋友做你對家實係咁贏 (佢唔係賭錢同運氣, 係用錢笑鳩你隻賭仔. 唔係賭錢狀態下所有投資都有回報)

最大問題你朋友唔會起你尾注, 否則你輸到行港豬奧返你就有份.

如果唔 work, 你贏左錢. 當無呢個朋友.

你個case 電影有
錦繡前程
表姐你好野2
錦繡前程仲勁
搵成個賭場最黑仔嗰個同佢賭對家

馮德倫 張家輝 套賭x 直情1樣

表姐你好野2 一個買大一個買細 結果畀人抽水
我通常跟枱面最旺條友買,買兩三鋪就停,轉一轉再買

買單8成贏錢
每鋪近乎independent event 黎(百家樂咁多副牌,而無鋪最多用6隻)

莊閒莊閒莊閒咁樣有幾奇
埋單下話大陸仔
大你老母陸仔

正字呀戇鳩鳩
本多終勝
一個擁有有限賭本的賭徒玩一場公平的遊戲(即每次遊戲雙方的期望值都是零),在一個擁有無限賭本的對手面前,最終將破產。
買單係正字真係未撚聽過

我當你去食野買單講得通 你賭錢計數點撚樣會用到個買字呀柒頭
本多終勝最正宗都係1 2 4 8 16
贏一注閃人
艾威當年都係借意來出下位啫。

如果現實真係有必勝法,我諗賭場晨早買起左作者,跟住仲會修改甚至禁止該玩法,到頭來都係不存在必勝法。
on9先玩輪盤
多多身家都唔夠佢輸
必勝賭法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞