TVB前藝員艾威 公開多年百家樂必勝法

193 回覆
512 Like 35 Dislike
其實百家樂都係純運氣
除左數牌仲可以有咩必勝法
召喚創富者
我唔信你計數叻得過賭場班精算啦
我試過
1-3-7-15-31-63
你有機會連輸自然有機會連贏
點解要輸先加碼而唔係贏先加碼?
因為我岩岩試完,入100蚊玩輪盤機,玩紅黑,用佢講既方法(我第一注用5蚊就算,純粹試下)
第2鋪買,係贏,應該要走既,不過我繼續試落去
隔左幾鋪當由0開始
第2鋪買,輸$5。
第4鋪買,輸$15。
第5鋪買,落注$50 (我個本先得$100,呢一口即係我本金一半),好在贏,之後我就抽身走了
你將我既試驗放大10倍,真金白銀去玩既話,邊個會唔大壓力
賭場都唔知是咪特登拋15萬出嚟輸俾佢,當做宣傳引啲戇鳩仔去送頭
每次機率一樣
不過開慣有條路,點都跟

賭徒謬誤(The Gambler's Fallacy)亦稱為蒙地卡羅謬誤(The Monte Carlo Fallacy),是一種概率謬誤,主張由於某事發生了很多次,因此接下來不太可能發生;或者由於某事很久沒發生,因此接下來很可能會發生。

賭徒謬誤的思維方式像是如此:拋一枚公平的硬幣,連續出現越多次正面朝上,下次拋出正面的概率就越小,拋出反面的概率就越大。
賭徒破產理論被用在一系列相關的統計事件中。

最初的意思是,一個賭徒如果每次贏了後都把他的賭注增加到他全部賭本的一個固定份額,但是在輸了以後又不減少,那麼即使他在每次下賭注都有一個正的期望值,他最終也將破產。
另一個通常的意思是,一個擁有有限賭本的賭徒玩一場公平的遊戲(即每次遊戲雙方的期望值都是零),在一個擁有無限賭本的對手面前,最終將破產。
所以有限紅就係咁解
有根據但係賭場就係咁仆街地亂鳩咁開
買莊唔係賠1.95咩
唔敢話次次都冇錢贏
但呢個方法係唔7 work
莊6點贏半 一開和 路數已經變
賭鋼纜
百家樂會和又點計呀
下一鋪買定唔買?
紅髮艾威
如果下下第四注先贏 咪都要輸囉
佢條數只係本多終勝,佢接近每輸一次就倍數落注,所以可以反cup
贏10,000wo
你點計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞