真係無得怪人地歧視amd,到今時今日都咁多低級錯誤

84 回覆
25 Like 85 Dislike
刁民丁又發神經
大佬,刷bios 同update bios 差好遠喎
你都為想反AND 啫,手段高明少少ok?
係廠商出塊板嗰陣唔係裝緊全新bios,錯都係錯msi asus 呢啲廠,關amd 咩事
民丁哥
人做AMD hater 有理有據
你做AMD hater 為反而反
咪映衰人喇
bios update係廠商出唔係AMD 出喎
同埋我有屌過intel 咩 咪屈9我,我intel 打手嚟
自己砌機就預咗要識debug 架啦
自己砌好部機有問題就屌屌屌,都唔諗下係邊個出問題
吓我呢句嘢有咩問題
intel 板啲bios 都唔係intel 負責po上網畀人download 架啦
用家又咪要上msi asus 官網down
如果要更新嘅話
係好叻叻喎ching
成世人次次砌機都一tick 過冇問題?
舊bios 遇着新出嘅ram 咪有兼容性問題咪要更新囉,cpu 架構設計搞到塊板唔兼容咪amd 問題,所以咪要你update bios 囉

重申一次我係intel 打手,唔好當我係amd 打手ok?
咪你想點稱呼debug 呢個行為
個個都咁叫架啦
中意反amd 咪反amd 囉冇人阻你
唔該唔好抹黑人哋
防呆
咁怕麻煩唔喺鋪頭叫人幫你砌埋處理曬啲問題?
又要自己砌又怕麻煩
amd 唯一嘅好處就係迫到intel 出山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞