🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (9)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
$1600-1700l到
不過有價冇市囉,最好散放
而家買2手1070就抵 14-1700
放就唔抵 玩到佢頂唔住先諗啦 仲有年幾貨仔
i3 2100
4gb ddr3
h61版
500牛
dvd rom
120gb ssd
明愛價 $400無mon
岩啊,始終都仲叫夠run而家d game
我都用緊廢牌1070 玩re2 不知幾順
只要你唔好痕走去換4k mon
apex得90幾fps
技膠
我都係玩online game多夠做
除左開鏡有時drop 一下fps
大部份時間都有144喎
利伸全低
技膠風之力
開盡3扇hur hur聲
其實哩度又有收買狗,大家唔想賤賣。
但係又有一堆唔留價錢,根本都係一樣想釣水魚,唔排除佢地就係收買狗。

既然真正用家都係想放,點解唔留價,只留tg?

一邊吊收買狗壓價,一邊自己就唔開價,咪一鳩樣。又扮唔知價所以唔寫價,同樣收買狗都會扮唔知價亂壓價。

不如想賣既真接開價連tg.
上置排風出熱氣
岩呀 全部唔留價買賣都是狗
呢層不嬲無留意
返歸試下先
好似以前高登二手game 交易post 咁

寫明賣野必須標價就解決好多問題
U + 底板 $850
RAM $350
1050ti $800
Intel® Core™ Coffee Lake i7-8700K
Toshiba DT01ACA300 3TB 7200rpm 3.5
Phanteks Eclipse P400S Tempered Glass ATX — Black & Red
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5
G.Skill Trident Z RGB Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200MHz C16 F4-3200C16D-16GTZR x2
Corsair RMx Series™ RM1000x 1000W Fully-ModularSamsung PM961 Polaris 512GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
display card : 1060 6g
水冷:Alphacool Eisbaer 280

有無好心巴打幫我睇下我部機值咩價錢
市面上仲有賣緊果D 市價打個7折啦 除左u同ram
display card 因礦難問題 有單有盒有官保 可能非礦卡 市價5折
無單無盒無保 高機率礦卡
1066 ~ 800
1063 ~ 500
p106 ~ 300
rx 470d 574 578~ 300-400
rx 480d 584 588~ 500-600
我都有興趣平平地收部二手電腦,做下upgrade
簡唔中打下機咁
比budget la巴打 係咪想做架兩
因為我張1060係後備 事關1080ti 賣左 咁就變礦卡了
咁你有單有盒有保可以掛高D 麻無話你一定礦
講真你堆野全部現役主流 放完又砌過部都唔會快到識飛啦
打張2080TI or rtx titan 落去做番文書機吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞