🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (9)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我好少買2手野,以前無咁多仆街,估唔到香港咁多仆街,我懷疑張影印單都保唔到,我係貪佢話有保養先買,如果唔得,我有佢相,肯定貼去各大forum
貼張影印單出黎睇下,我都有張礦卡
睇下係咪同一個阿媽生
唔同呀媽生,不過又冇serial number, 分分鐘條友睇張卡黎保wo
張單SN乜春都無唔明點樣認張卡,賣家話得
唔得閒上代理
網上登記產品資料需於購買日起3個月內完成。

選購本公司所代理之產品,需連同購買產品時之正本發票以享用相關的保養服務,影印本無效。產品保用期由購買當日起生效。

本公司之產品均會貼上本公司之保養標貼,請認明本公司之標貼,以享用相關的保養服務。

今次大撚獲了
聽有人講得, 唔得我就肯定搵返買家,貪佢有保先買
前日搵佢,仲有應機,
肯應機就重好D
張卡點死法?
無啦啦開機無畫面,之後左攪又攪,reset bios,著返,入bios 諗住做返d setting, 無啦啦hang左3秒,閃左一野花畫面,之後自動reboot就點整都無畫面,onboard vga無事
有懷疑電源有問題,但無第一個電源試無計
我之前都想買張950ti low profile
收張rog strix 1080ti / zotac 1080ti amp extreme
約好交收點知依家已讀不回,再收過

https://t.me/rcwalker

礦卡死全家
壞左又唔一定係因為掘過礦, 你問賣家借正本單上去搞咪得
好多間鋪頭都冇印SN落單到, 張卡冇入機SN就唔會出現喺單到
代理一向都係見單認名睇日期, 再對你張卡係咪自家貨
巴打張970 點賣?
大細fan 果隻係咩卡
收左幾錢?
$500?
我都有張
ASUS STRIX GTX970 4GB GDDR5(STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5)
有單有盒,自用,購於2017年9月
巴打唔好屌左先,去代理到整左先,
有D無單就計出廠日期去保都有,
影印單9成照比你保架,
就咁睇賣家唔似賣礦卡
600呀,見佢有保
felton可能唔保影印單
我本身都用緊二手1070礦卡, 不過已經去代理換過卡
打錯***購於2014年9月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞