🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (9)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Xeon e3-1240v2 +b75 差唔多八舊
不過呢個組合無display, 要有display card
其實我都唔清楚部腦死咩
一時開到機 一時唔得
會唔會唔係死cpu/板 而係hd
用緊淘寶 xeon x5570 淘寶板
我買sm961嗰期未出
Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1080 Ti 11G
17 年12月買 保到20年12月29號
有盒張單唔見左 一手自用 得一千零一張
100%無問題 仲上緊機用緊
放$4200
有意收機, 請tg: https://t.me/SamOfBitch
不了 謝
有塊asrock h310 有擋版 岩使嗎$250
sorry 唔太啱
有冇巴打用緊魔改I7 4980HQ
1070 仲放到幾錢
$1500, 廢牌再低啲, asus strix又可能高少少
本來諗住個價好既話加d錢換2070/有保二手1080ti
咁都係由佢算,玩apex,cs果d頂得順由佢
本身我都想換2080不過1070好似又夠我玩所以就算
頂得住就等佢唔掂再算啦
放dell u2414m 24吋mon $500 新淨冇死點光點
https://t.me/kermitthefrogg
早個禮拜1066 Galax 放咗$1100
G4560 + Gigabyte b250m板 + 1條8Gb DDR4 2400MHZ RAM
Asus 1050ti
你買隻牛同平ssd就用得
galax都放到$1100算係咁
G4560 + b250m pro4
想問下大約放到幾多錢
cpu: i5 4460
mb: asus H81m e
顯示卡:giga gtx960
ram: team 8gb
牛火: antec 450w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞