[巴絲都入]啪個時另一半做啲咩會令你覺得好正

91 回覆
7 Like 2 Dislike
一邊插一邊望住我睇我咩反應 再伸脷入耳仔然後講好濕好暖太舒服就快射
照住塊鏡大大力掛鼓

掛完之後掉我落床再反轉我個人,然後大力打我屁股 打到啪啪聲,紅哂更佳

鏈撚住我條頸黎屌

迫我扑野個時自己揸機拍片

聽佢係我耳邊喘氣

仲有好多不能盡錄,又係俾條仔搞到好大食,諗起都J死

你個名 果然冇改錯
奶lin 諗起都
又係被調教到大食
有時會突然頂得好入
好鐘意男朋友會攬得我好實
成日會轉唔同體位話驚我悶 然後問我邊個體位最爽
佢話好鐘意聽到我係佢耳邊喘氣
今日同佢傾起先知原來啪緊個時我會咬唇佢話好正
本來男朋友話我性冷感 比佢調教到好大食
鏈住我條頸咁啪

識貨 我都好中意
一路插我一路望實我(特別係男上時);
啪啪下掩住我個口唔畀我叫咁大聲;
㩒實我對手係頭頂再咸濕我;
一路錫我粒lin 一路兩隻手同時搓我對波

(藍絲 非gay)
計數
條囡騎緊我個時撥下頭髮
咬下我 大力都唔緊要 成日都叫女朋友咬
男上男下
掩我個口 攞手指hi我下面d水再伸入我口
插淺淺地,之後引我自己話想插深啲
雙手放我頭頂,一邊插一邊問我問題,搞到我答到一嚿嚿
吹我耳仔同kiss我頸同背
仲有男友抖大氣
捉我屎忽拉開少少去睇佢下面點插我下面((後入))搞到我好怕羞,但咁做會爽啲
利申 本身大食,依家更加大食

我成日都咁 插佢兩下再伸入佢口
但女朋友好似唔多鐘意
掩我個口 攞手指hi我下面d水再伸入我口
插淺淺地,之後引我自己話想插深啲
雙手放我頭頂,一邊插一邊問我問題,搞到我答到一嚿嚿
吹我耳仔同kiss我頸同背
仲有男友抖大氣
捉我屎忽拉開少少去睇佢下面點插我下面((後入))搞到我好怕羞,但咁做會爽啲
利申 本身大食,依家更加大食

屌 好似好正
成班gay佬
幫佢含緊果陣佢幫我撥頭髮

摷緊果陣 係耳邊細細聲同我講: 你好濕呀

摷完我俾我啜返佢手指

完事後kiss返幾啖
問佢 你出世係為左咩 (專俾我屌)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞