[巴絲都入]啪個時另一半做啲咩會令你覺得好正

91 回覆
7 Like 2 Dislike

我男朋友成日啪緊個時都會放隻手指落我口
唔知佢諗緊乜

我覺得好正喎

原來啲女鍾意咁學到野

應該唔係個個鐘意卦
上面都有絲打唔鍾意
鏈住我條頸咁啪

真架?呢種係咪抖M

我覺得好正喎

原來啲女鍾意咁學到野

應該唔係個個鐘意卦
上面都有絲打唔鍾意

諗起你一邊教書一邊被屌就即扯!
有興趣出黎打場波嗎?

我覺得好正喎

原來啲女鍾意咁學到野

應該唔係個個鐘意卦
上面都有絲打唔鍾意

唔係個個都中意 我就唔中意
好鐘意同佢講入左嫁喇?之後佢就會更加大大力屌我 問返我 咩話?

好吸引,比我都大大力屌

係咪架 番屋企試下先

原來啲女鍾意咁學到野

應該唔係個個鐘意卦
上面都有絲打唔鍾意

有興趣出黎打場波嗎?

唔好咁多性幻想
條女如果用d好可憐好渴望既眼神
會屌得大力d
會迫佢講淫野, 如果唔講就唔屌
利用技巧加講野, 可以令到條女好好feel

個個ex由性冷感比我調教到好淫, 有d直頭變太淫

準備好出文未?
會屌得大力d

準備好出文未?

文啊luke

應該唔係個個鐘意卦
上面都有絲打唔鍾意

有興趣出黎打場波嗎?

唔好咁多性幻想

好鐘意同佢講入左嫁喇?之後佢就會更加大大力屌我 問返我 咩話?

好吸引,比我都大大力屌

係咪架 番屋企試下先

真,個種想證明比佢睇既感覺,令人更有動力

但大前題係你男友大唔大先?佢唔大你咁講會好hurt
佢肯喂我我已經覺得好正

奶閪 最basic 但最舒服
會屌得大力d

有冇試過佢真係死口唔講
會屌得大力d

有冇試過佢真係死口唔講

死口唔講我就由停變磨
無女受得住

聽君一席話,勝屌萬年閪

Btw,快啲出文
一路插一路打飛機
鏈住我條頸咁啪

真架?呢種係咪抖M

我都勁鍾意 我條頸好敏感
會屌得大力d

反而我係佢一插入黎之後就會唔識講人話咁
有時逼我講野我會成個人醒左

回主題,我覺得啪個時佢摸我手臂背大脾呢d位好正
完左之後再摸就好似仲啪緊咁
鏈住我條頸咁啪

真架?呢種係咪抖M

我都勁鍾意 我條頸好敏感

我會叫佢come我打我 但佢唔敢
會屌得大力d

你係咪同friend上床個條仆街仔?
搖頭、忍住唔出聲、咬唇、用力捉實床單、用力攬實我、抓背
照住塊鏡大大力掛鼓

掛完之後掉我落床再反轉我個人,然後大力打我屁股 打到啪啪聲,紅哂更佳

鏈撚住我條頸黎屌

迫我扑野個時自己揸機拍片

聽佢係我耳邊喘氣

仲有好多不能盡錄,又係俾條仔搞到好大食,諗起都J死
用口咬住件衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞