[巴絲都入]啪個時另一半做啲咩會令你覺得好正

91 回覆
7 Like 2 Dislike
中出
男朋友鐘意開少少燈望住我
之後逼我話自己係淫娃
一路屌 一路逼我望住佢 , 佢會屌得更落力
好正啊!!
之後逼我話自己係淫娃
好正啊!!

Gay都唔緊要,仲要發gay夢
男朋友就黎射果陣 會講我知
我: 啊 ..快d射晒入黎 , 我要啊, 射滿我
佢: 咁我黎啦 , 啊.. 啊 .. 啊....
之後再攬住我
之後逼我話自己係淫娃
好正啊!!

認真 ! 真絲打
俾男朋友調教到好大食
之後逼我話自己係淫娃
好正啊!!

認真 ! 真絲打
俾男朋友調教到好大食

pm
好鐘意同佢講入左嫁喇?之後佢就會更加大大力屌我 問返我 咩話?
好鐘意同佢講入左嫁喇?之後佢就會更加大大力屌我 問返我 咩話?

好吸引,比我都大大力屌

但會唔會有啲男仔會即刻sad左
女:射喺入面啦,老公,中出個老婆
之後再攬住我

會中出?
之後逼我話自己係淫娃
好正啊!!

認真 ! 真絲打
俾男朋友調教到好大食

Pm 我幫你check下
就咁好嗲叫我老公已經好開心
同埋每次射入去佢個樣都好滿足咁叫出黎
女朋友騎馬個淫樣
之後再攬住我

會中出?

有食開藥 想男朋友舒服d
但已經變左EX
Gay
之後再攬住我

會中出?

有食開藥 想男朋友舒服d
但已經變左EX

變左sad post Sosad
輕輕力將我對手禁住係頭頂上面
男上

訓係度
一路錫落心口一路望返上黎同逼我望住佢做緊咩

插緊我時放隻手指公入口俾我啜
好似上下都有人搞緊咁

用口除衫/任何其他衣物

係我搞完之後冇著衫彎低腰拎衫準備沖涼時攬住我條腰係後面磨

搞緊時一路插住叫我行去檢查有冇鎖好門

有人打電話黎時用手指插到勁快搞到講唔到野

係房搞時話咁大聲呻吟俾隔離屋聽到我咁曳

男上女下時好深情咁望住我插,得閒錫幾下咁

諗起都
鏈住我條頸咁啪
之後逼我話自己係淫娃
好正啊!!

認真 ! 真絲打
俾男朋友調教到好大食

唔介意幫手
咁多gay佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞