抑鬱症留家一年,老母迫我做野

159 回覆
1 Like 5 Dislike
當你了解更多天文同地理
你會發現自己真係好渺小
原來依一切 都唔重要
我以前成面瘡 塊面無一忽係乾淨
雖然經歷唔同 但我都幾明白巴打你感受
只可以留低一句 加油

i know your feel

如果無呢個問題 人生一定唔一樣
其實只係想做個正常人

拍下拖 selfie下 點解咁難

我甚麼也沒有- eason
其實只係想做個正常人

你無缺憾好容易
試下做啲網上小生意增加收入
樣貌無錯係個天比你
但後天只能靠你自己努力呢
一味係到怨天尤人都唔係辦法
我明白我地唔係你 針唔吉到肉唔知痛
你媽咪都係想你做番個正常人
其實佢自己都好慘 要照顧你日常生活費
Btw 你係男定女?
其實只係想做個正常人

你無缺憾好容易

以前嚴重果陣 d人 以為我比火燒親
d唔識既人 都介紹醫生比我
d細路 見到我好驚

宜家都月球咁既表面
樓主 慢慢黎 我之前都hea住搵工 一星返2 3日par
樓主 慢慢黎 我之前都hea住搵工 一星返2 3日par

part time
起初比老母 隔離屋 舊同學問 做緊咩?
真係幾難答人
你試下搵d簡單既part time一星期做2 3日
等個人有個做野 同人講野既習慣先
可以做籌款大使
我有個朋友有濕疹 成身又紅又爛又乾成日甩皮 面最嚴重
佢都好驚接觸人 但佢試過踏出第一步
就發現其實真係冇咩人會留意自己架咋
佢之前成日覺得其他人會歧視自己咁係因為自己歧視自己
樓主唔洗理人點睇 你自己既人生冇必要同任何人交代

我接受不了
表示支持 加油
樓主
越抑越病

聽下其他巴打講 出去做下野 會慢慢好

加油
可唔可以講多D抑鬱症平時帶黎有咩影響?
懷疑身邊有人類似問題,想了解多D
頭亦懶洗~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞