幫人搓cpr比人屌番轉頭

260 回覆
4538 Like 121 Dislike
零分重作啦
要搞分化都作好啲
懷疑畀人搓果個係樓主,暈咗15分鐘痴咗線就上嚟連登亂up野
流野post
教壞哂child登點算
夫目前犯
正路你要睇有無pulse 同呼吸先
有呼吸同pulse 你就要幫佢擺recovery position
無呼吸有pulse就做artificial ventilation
無pulse有呼吸先cpr 喎 ching
而家cpr要成功,你要碎佢胸骨少部分先可以reactive 到個心跳

所以.......樓主

利申:牌過左期 9up
樓主戇撚鳩

如果你係作野 搞到大家以後唔敢再幫人做cpr 由鳩人死
我祝你冚家富貴 個個冇病冇痛 出街好安全
正路你要睇有無pulse 同呼吸先
有呼吸同pulse 你就要幫佢擺recovery position
無呼吸有pulse就做artificial ventilation
無pulse無呼吸先cpr 喎 ching
而家cpr要成功,你要碎佢胸骨少部分先可以reactive 到個心跳

所以.......樓主

利申:牌過左期 9up
無呼吸或無正常呼吸者
字都唔撚識睇,正常呼吸會唔會好微弱呀
屌你老味假膠攪分化,香港人咁冷漠都多得你唔少!
屌你老母!
條女就死搓完醒返都即刻講到咁多野
St. John 依家教唔量脈搏
你渣佢果時有無硬到?
睇左D留言就好撚肯定係假膠post
樓主我屌你老母
膠post
樓主作野 全家俾狗屌死啦仆街
上面仲有班child登仔話信救護員多過信你
個救護員咪又樓主9up出黎
屌你老母 你知唔知作野會害死你?
好撚假

不過如果真係告 上到庭肯定俾個官屌到飛起
話說頭先兩點係某區碼頭有對情侶行過,條女無啦啦暈咗,當時周圍冇人(碼頭係工業區),佢條仔唔識急救,咁我就第一時間睇下咩事,條女攤係地下唔郁呼吸好微弱,我就搓cpr啦,搓咗15分鐘救護車到就交比專業人仕搓番,點知條女醒之後第一件事係告鳩我非禮連佢條仔都話做目擊證人,好彩啲救護員幫口先甩到身。

如果呢一對情侶有睇連登,我想同你哋講當你有事冇人幫你唔好問點解,你抵撚死
屌你老母 你知唔知作野會害死
香港無好撒馬利亞人法
咪撚救條on9妹啦
救返黎都嫌浪費地球資源
香港幾時變左大陸。
樓主你只需要以後唔好救女仔就得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞