CL嘅EuroR同Type S有咩分別?

63 回覆
0 Like 1 Dislike
不能同意更多
美加果邊用Acura TSX改裝的比率遠較CSX高 反映額外容積有利於速度 潛力亦更大
因為人地無jdm副k偈姐
K20A最終期升功率已達112.5ps
再提升的空間不多

但K24A僅83ps/L
可用的潛力比較大

有日本改裝界人士講過同樣增加衝程提升容積的F22C1比F20C有更多可能
唔好再講喇... 班K20喊架喇...
90年代Honda多人玩原因就係共通件
civic integra 去到CRV 都係 用B係列機器
披露 accord 又係副H22
Acura TSX都係K24 個殼都係CL9黎
反而美加樣衰版cm5 ACCORD 仲正用J30機器
2.0T想放甩呢部Sleeper都唔係咁易
唔係啵cu2幾靚仔呀
改裝潛力都OK吖
可以車價貴香港少左好多人玩
無CL呢代咁hit
應該係話果陣d野比較簡單易拆易裝d野又raw?去到00打後d車換d野都要拆好多野又多左電子野 有d又電軚又電子油門

H22果幾架衰就衰在波箱 如果唔係真係幾正 爆踢又好似b偈咁raw torque又好
仲有部更Sleeper
玩合體引擎 一係拎去CNC port 大個盤頭佢
大家講嚟講去講留咗一點 cl9 比起 cl7r 重咗足足 200lb 差唔多100kg 同埋冇咩好比較 不如想去二手車網 睇吓大家保值嘅程度就知道大眾會選擇邊一部多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞