FIFA19 Ultimate Team (116) 搵唔到張警世圖

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
追po見到 過兩日做
求其整隻巴西左閘 唔得咩
雖然古列治+韋拉係幾撚屈既
但目標又唔係羸晒咁多場
我目標係銀1就可以輕鬆打, 金3就算數
又時間又場數先試下衝上去, so far而家17場內點都去到金3
唔好強逼自己同唔好見到icon就覺得輸緊
我入場唔會睇人地個陣, 踢踢下先知對手有咩人, 覺得心理上好d
icon留俾你
普金等我黎

其實正常勁少少
呢家都打到幾張icon啦
得77chem
17場內去到金3 姐係17場輸3場
見撚到d白卡已經縮撚左半條J入腹...
你練多d啦
有無巴打估下下次出邊幾隻ICON做SBC
係, 但我試過兩三打上去就會輸到仆街
可能最後30場先金1,2
同埋我多數金3就唔打, 好辛苦
因為自知睇完人地個陣會對自己心態發揮有影響,所以我專登在LOADING 畫面唔睇對方LINEUP,入去打先見招拆招,咁個人打起上黎冇咁怯。
邊有得估 成70幾隻
咁如果冇轉到陣, 入到場都係繼續打CM位, 會唔會有影響呢?
EA好識控制市場
呢個時候通常放一/兩隻值錢既
Maldini / Ballack / Raul 都有機
話時話你地覺得今次icon3呢個sbc抵唔抵做
70幾萬..1隻baby而家都係咁既錢, 仲有得抽下卡
唔岩用就dum落去下個icon sbc, 相信而家買平果d baby icon都係為做sbc
都係搵D野黎講姐
呢幾隻都有興趣,不過係衰在UNTRADE
如果岩自己用既其實都做得過,ICON4有心水就DUM ICON3 果隻落去做
唔會, chem無變stat都係咁多

佢個擺位評分參考用
唔係最勁既icon,唔好砌 untrade
但係最TOP果堆佢就係會出SBC俾人做咩...可能到最後期?
thank you for your information
如果sbc隻icon勁 , d baby係唔係又會升高d
如果sbc隻icon勁 , d baby係唔係又會升高d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞