FIFA19 Ultimate Team (116) 搵唔到張警世圖

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢呢家變左咁出都幾好,可以試多d icon 試完唔岩可以比d錢換第二隻,不斷重複
THANKS
最後期會出
中低價果班icon去到後期會唔夠踢,但又賣唔到
頂住個位,所以千其唔好做
用緊中價隊 正選大概1M 平時係D5 1000分徘徊
第二次打WL 30場得10W

暫時都仲覺得有趣
起碼FEEL到同對方係真係技術有差距
研究下點樣進步會有心機D
大家覺得有冇可能會出TOTTI?

我玩FIFA 唯一鐘意用就係得佢, FIFA 17仲有佢時雖然得80RATING, 但已經場場都用
呢個SBC已經唔洗用腦諗點做, 咁都要問
下面擺晒西甲
中間擺德甲
上面擺英超
Bf d 普金都未用完
今集應該唔會啦
其他sbc就可能有機會會出既
但機會都好微
100萬都唔叫中價啦

我隊波最貴得大巴拿, 跟住就已經係尼恩高蘭, 再落去全部都係一兩萬有交易既球員
同你差唔多呀巴打, 之前兩次WL我都係打足30場先有11, 12win
的確有好多對手真係勁, 自己用盡方法都贏唔到, 下下比佢食住, 呢d對手就真係有趣, 半場比人炒3比0我都唔會走, 打晒成場當學野.
突然變左勵志post
緊係打晒成場, 贏輸都有DR分架
屌你老母,越諗越嬲
平時不嬲答人野,問題都唔多個
見你話keep左四百幾隻先問
放低個膠,寸寸貢貢就走左去
祝你以後無Walk out
100萬唔算中價 連半隻呀朗都買唔到
正常人開驚玩到依家 100萬真係好基本
原來係你半場輸咁多都唔走
咁又唔好咁講, 如果唔奴, 一日打3,4場...抽包又冇運黎講...真係可能連50萬隊都未必有....
打得多就勁架啦
我之前30場11/12
而家18場11
開game玩起, 每星期派幾萬, 唔計match 錢, 唔計炒卡開包
其實起碼9成人隊波+ club 值起碼2m啦

你d錢去左邊
咁優閒玩家就唔好同玩wl比 玩下dr咪算 玩得wl就預輸多贏少
如果對手勁, 我覺得唔走學到野就真係唔會走...

今次打左26場wl, 走左2次, 2次都係icon健康隊, 呢d就真係唔走浪費時間
用ps4, 唔好放入球會/transfer list,稍後處理就會去左waiting to assign,
webapp 同手機做唔到
我今次都真係18場11w呀....心諗上17w應該冇問題啦
點知, 打多8場只贏到3場....14w之後就放棄了

有150k資金,應該買邊個去換好
換走Laporte啦
70萬打包曬tif雲拿同totgs利雲
番去試食先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞