FIFA19 Ultimate Team (116) 搵唔到張警世圖

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
以前四十場真係痛苦
正確d 講係ea 冇預你tactics 用唔同陣
佢覺得換過人或轉過位就應該反影返晒落其他tactics至冇問題

而我地用唔同陣既就唔想反影
所以變左有問題
一日由銀三爬上金三 好攰
呢位撚樣,你有無上連登,有既話,又睇到
我係到,屌你老母,FIFA19 狗西我都遇唔少,你條撚樣算數一數二,你可以話我技不如人,但你玩到咁撚狗西,我真係要屌你老母100次都唔夠

上長,跑狗,係禁區搏12碼,你重識乜撚野,屌你老母

重有,識差波,講緊係半場玩差波,屌你老母

我係小鳩氣呀,輸左上黎屌,但唔撚屌你,我心好撚不爽

輸唔緊要,但輸係你既狗西手上,我就唔撚爽,屌你老母

打緊第3場就咁樣逼害,屌你老母EA
你老母ea下禮拜再抽唔到好野就棄game
你直接psn密佢約出黎隻揪算啦
放上黎做咩
玩到咁又有乜問題
如何可算贏巴塞?
不可以上搶
不可以做跑狗
不可以搏12碼
不可以猜波
經常贏緊4-1/3-1
係後防猜波,鳩斬,底線唔郁哂人時間
呢位撚樣,你有無上連登,有既話,又睇到
我係到,屌你老母,FIFA19 狗西我都遇唔少,你條撚樣算數一數二,你可以話我技不如人,但你玩到咁撚狗西,我真係要屌你老母100次都唔夠

上長,跑狗,係禁區搏12碼,你重識乜撚野,屌你老母

重有,識差波,講緊係半場玩差波,屌你老母

我係小鳩氣呀,輸左上黎屌,但唔撚屌你,我心好撚不爽

輸唔緊要,但輸係你既狗西手上,我就唔撚爽,屌你老母

玩到咁又有乜問題
怎樣才算贏巴塞?
不可以上搶
不可以做跑狗
不可以搏12碼
不可以猜波
猜波又鬧,跑狗又唔得,長短傳都唔俾好難玩喎
on9
點打都要你批准
你估猜波易架 成日贏緊2粒 80分鐘猜幾下都比人搶 仲要禁區鳩射都入
totgs kroos食咩chem好
basic
試過條友lead一球鳩搓唔到兩分鐘就傳咗比我變單刀
唔搓真係未必追得番
有400k畢直
想換入屁馬
有無砌法
諗住上黎搵人撐佢
見個個屌鳩佢on9 影都冇埋
R st 屁馬 搞掂
支持你 所以我而家打得比你呢個對手更閪
點樣可以迫上去 後面仲有後防
琴晚打左隻 1球後場狗
最後我放低左個手制 認輸
試過禁晒班人上去 人地一個直線又收皮
下下要同你對攻架?贏緊你唔可以踢保守d架?
你話你比ea迫害d人唔走位就話姐
你唔撚好踢波啦,應該日日買馬買六合彩
你既邏輯就係你有買就要有中獎
400k
Gignac抵唔抵玩 3/3腳會唔會好廢 想玩隻法國ST 但冇咩錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞