[真核羊馬靴🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[444]

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
隊波一日冇呢類球員carry前場 下任領隊都係死
其實放普巴正選,就一定要踢三中場,一個負責防守,一個負責攻守平衡,普巴就自己舞,就算法國拎世界杯果年都係搵兩個中場逗住普巴,簡迪同馬杜迪。摩佬整係搵馬迪逗住佢,防守咪出晒事,如果冬季可以入返個頂級全能中場,應該可以解放普巴,雖然買左fred,但係fred偏向進攻,做唔到馬杜迪個角色。
曾經有一個沙夏擺在我的面前,我沒有好好珍惜,等到失去的時候才追悔莫急,塵世間最痛苦的事莫過於此。
除左fred中場仲有hehe馬迪爆炸...仲入中場
fb成班人又吊緊普巴要賣走佢
其實對手 只係富咸
根本無pogba都要食硬啦
只不過lkk同福咁多機會都把握唔到
其實第一季搵普巴踢4-2-3-1 都唔算守得差
係之後轉4-3-3就出晒事 琴晚打回原型咪踢番應有水準
主要分別我諗係果時有ibra 而家得lkk
賣普巴換kante
講下Pogba

淨係講今季

- 雖然隊波係差左,但佢比以往成熟左。
- 佢仲未係核心料,因為穩定性不足,但係適合做重要既一員,如果打FIFA,唔係關鍵,但都係重要。
- 今季都有發顛,但今季功大於過,如果因為直言無人走動搵唔到傳波而比領隊玩心戰,咁係領隊問題;因為摩狗唔撚識進攻,咁球員出聲係理所當然,如果Pogba要反你就唔會救你咁多場。一句講哂,摩狗對於進攻係極度自卑。
- Mata Herrera Pogba各有各好,三個人爭兩個位其實好正路,領隊做既就係要管理,管理係包括球員狀態同分配,唔係一雪就唔見影,一係就Condom玩心戰先出後備。

買邊個賣邊個等摩狗走左先講,摩狗旗下有邊撚個可以發揮到100%?垃圾領隊,發揮DDG 就得。
最後,摩狗仆街死啦屌你老母。
馬仔can be
但係性格有啲怪
宜家好似傳普捷天奴教曼聯
起初他們反西,因為我不是迷西,我不說話;
接著他們反妹,因為我不是迷妹,我不說話;
最後曼聯降班,再也沒有人來曼聯踢球了。
原來已經444post
上年咪試過matic hehe pogba 好左一排又唔用
摩狗最差果樣係唔識定好一套戰術再搵人去fit落d位置
大佬你想長期教落去就係咁玩架啦
on9仔先會傷左一個球員就要成盤戰術推到再諗
仲要得半場好波
場場谷上半場 拎住2粒踢下半場 已經好多機會比其他球員落場拎狀態
下場對猁又雪普巴都唔知點算
你收鳩皮啦死假膠
其實最重要唔係有冇普巴
係有馬達
之前連勝果段都係靠佢同馬仔
一唔出佢就連和
其實琴日果場 用普換lin 會唔會再勁d?
我都係咁諗,不過首要條件係普巴肯走位,其實佢踢到呢家波(e.g.上季對鏝),佢偏偏覺得要自己hold波造波先係高人一等,希望佢生性
幾時有假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞