[真核羊馬靴🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[444]

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我覺得係曼聯今季個戰術長期overload普巴,更加突顯左佢唔夠集中既問題
其實琴晚富咸根本無太多壓力俾到我地
亦都無點做逼搶 所以先踢得比較舒服
下場對利記一定會打回原形
佢根本就可以踢得出世界級既表現
唔上腦好勁
好在猁狗下場歐聯要博命
我地唔駛
睇下摩狗會唔會收起主力可唔可以同猁博過
我想睇摩狗泊大巴都比痢狗456喎
點都唔想輸俾猁狗,贏到猁狗既迷一日摩

摩狗都講p下場一定有份
Manchester United have been quoted a price of over £90m for Kalidou Koulibaly. Senior United officials recently met with Napoli to explore the possibility of a January deal. (source: Duncan Castles) #MUFC
功大於過講得好
普巴的確係衰穩定性唔夠
對修仔果場差到極
但之前連續發揮得好又唔撚見d人讚
對紐卡素直頭請纓踢中堅先有得反勝救番摩狗
依家摩狗出黎講兩句d人就真係當哂問題係普巴度
差1,2場班迷摩就出晒黎話賣普巴
長痛不如短痛呀ching
唔爭果一場啦,輸俾富咸都唔想輸猁狗
肥普+傾換摩佬有無得諗
輸比猁真係可以摺埋 比人笑到一棟都無
我地啲後衛質素 比人打長波1on1一定會甩漏
妹妹有時會妹
但有時真係無位交

垃圾買左11個人以上都攪到無起色
唔係佢問題係邊個問題
駛乜對利打回原形 下場對華倫已經會
仲有我地班後衛無腳法 出得最多既細緊 一比人逼 就甩硬 連迪路夫就有腳法無身法又係死 唔好出一代就得
對猁出一代=自殺
下場中場擺馬迪 hehe 妹
前場出班快 肯防守
後防 左羊右大佬 中堅唔要一代 是撚但
好驚大佬左邊比文尼屈機
lkk換謝雲奴 有無問題
丹尼爾又去韓國食女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞