[真核羊馬靴🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[444]

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
等撚羊零封
狗真係狗
贏隊包尾既都夠膽上水話tune返好隊波
死鏝狗企開d啦
為咗幫助利物浦重奪英超冠軍,我曼願意下星期輸俾皇者利
曼利互含聯盟
咪由得d 傻閪打j囉
tune番正隊波笑撚到我
條撚樣年年都有幾場等你以為終於重回正軌
好快又打回原形
睇左3年都知咩事啦
你班迷摩下個禮拜輸完炒摩個陣奶返哂地下d精佢
呢個陣冇右翼
踢逆境波要守嗰陣 大碌應該會好辛苦
特別係佢守身後波麻麻
如果人哋翼閘overlap 右路會好頭痕
嘩我屌你老母
聖誕未到被榜首拋離16分
輸比Brighton, 主場吞熱刺3蛋,和水晶宮,修咸頓
咁撚樣都唔屌得?早兩日得失球仲係-1啊撚樣
贏榜尾4:1就呱呱叫
真係可悲

點呀細蚊仔?係咪又要瀨木仔唔買人 所以先排第6?
好撚嘔心
戇鳩出返去啦
琴晚場波 起馬要贏6...7 球先收貨

兩隊波不停餵食俾 Lkk 只係入到一球

幾下打counter 俾d 波唔到位

班波仲係唔識走位

LM 睇下星期對猁 完場又post IG 話 not the result we want thanks for the support
守果陣左右閘都會放題 感覺上 福仔都比較少回後防守 如果打強隊 羊同Dalot 都唔會衝得咁前
依隊垃圾曼海鮮波 贏一場就輸、和幾場 曬撚氣
馬仔
屌你老母穆狗
If u can’t anti mou when he wins
Don’t anti mou when he loses
反普同反馬都好撚低質
琴日大碌D出波 如果係福/馬 甚至爆炸喺前 應該至少都有1-2個助攻
屌那星 隻LKK 一係唔衝前 一係預判差到 波皮都掂唔到
好撚凍#
預計下場對利出普巴,一輸就屈落普巴度
贏一場富咸就打飛機打到咁 班迷摩真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞