有冇手足喺英國買過車?

90 回覆
1 Like 3 Dislike
唔洗,因為我部係半自動波。手波就要 巴打又係英國玩車?
澳洲揸350z前期
本身都想加supercharger但無從入手
引擎本身又有d漏油
澳洲揸350z前期
本身都想加supercharger但無從入手
引擎本身又有d漏油
澳洲應該唔難搵嫁 我係用stillen supercharger。我記得都有出比350z。巴打有無改喉?我訂咗條invidia Gemini
有改細廠中尾段
但平時2000-2400轉果陣踩會嘈&悶+類似共嗚聲
invidia d聲應該幾唔錯
我搵過stillen既都要成6-7皮港紙
感覺唔係好抵
我加咗AAM high flow cats, d聲沉咗又厚咗。之前試過加short tail,係正但有你講既共鳴聲 之後d人推invidia Gemini 同 ark grip. 話無共鳴聲所以想試試。

我個set supercharger都要6,7萬啊。但可以加一倍馬力算係咁
你之前冇車ncb點填4-5
咪伏人
巴打係邊頭
Midlands
Yorkshire JJ
爸打揸緊咩車
又一個Yorkshire撚路過

玩咗一年golf 下年想換車
Great fucking Yorkshire
我都揸緊golf 爸打得閒出嚟遊下車河
好呀 留tg?
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞